Hvordan feilsøke for utskriftskvalitet på E525w Dell farge multifunksjonsskriver

Hvordan feilsøke for utskriftskvalitet på E525w Dell farge multifunksjonsskriver

Innholdsfortegnelse:

1. For utskriftskvalitet på E525w Dell laserskrivere
  2. Utskriften er for lys
  3. Toner Utstryk eller utskriften kommer av
  4. Tilfeldig flekker / uskarpe bilder
  5. Hele utskriften er blank
  6. Striper vises på utskriften
  7. Tonehøyde Fargekoder
  8. Vertikal Tomme kort
  9. Fjerner flekkete
  10. Uklarhet
  11. Tåkelys
  12. Bead-Carry-ut (BCO)
  13. Merk tømmeskrue
  14. Skrukket/Flekkete papir
  15. Toppen Sidemargene er feil
  16. Fargeregistreringen er ute av stilling
  17. Protrudent/Humpete papir

1. For utskriftskvalitet på E525w Dell laserskrivere

Hvis du har en problemer med utskriftskvalitet, skrive ut en testside først. Hvis utskriften ser bra ut og problemet er sannsynligvis ikke maskinen. Sjekk grensesnittkablene tilkoblinger og prøve å skrive ut et annet dokument. Hvis utskriften eller testside er skrevet ut fra maskinen har en kvalitet problemet, må du kontrollere eksempler på dårlig utskriftskvalitet i tabellen, og følger du anbefalingene.

Merk: ved hjelp av ikke-Dell leverer kan påvirke utskriftskvaliteten, maskinvare, ytelse og pålitelighet maskin.
  1. For å få best mulig utskriftskvaliltet, vi foreslår at du bruker anbefalt utskriftsmedier. Kontroller at du bruker papir som oppfyller våre spesifikasjoner.
  2. Kontroller at tonerkassetten er installert på riktig måte.

Følgende rengjøringsinstruksjonene i videoen nedenfor kan ofte løse for utskriftskvalitet

Hvordan du løser vertikale streker (1:48) - Bare engelsk

Tilbake til toppen

2. Utskriften er for lys

1. Hvis du bruker ikke-Dell-merket tonerkassetter, installere Dell-merket tonerkassetter.
  2. Tonerkassettene er for lavt eller må skiftes ut.
    1. Kontroller om LCD-panelet på operatørpanelet viser en melding som ber deg om å skifte en tonerkassett.
    2. Sett tonerkassettene etter behov.
  3. Kontroller at utskriftsmedier er ikke fuktig og riktig utskriftsmateriale brukes. Se "støttede papirtypene". Hvis ikke, bruk utskriftsmedier som anbefales for skriveren.
  4. Kontrollere at papiret -innstillingen i skriverdriveren samsvarer med utskriftsmedier som du lastet.
    1. På Generelt eller papir/Kopilevering-kategorien i utskriftsinnstillingene i skriverdriveren, må du kontrollere papirtype innstillingen.
    2. Laste inn tørre (ikke fuktig) og korrigert utskriftsmedier, og klikk deretter Skriv ut testside i utskriftsegenskapene i skriverdriveren.
  5. Deaktivere Tonersparermodus i skriverdriveren.
    1. På kategorien grafikk i utskriftsinnstillingene i skriverdriveren, må du kontrollere at Tonersparermodus avmerkingsboksen er ikke valgt.

Tilbake til toppen

3. Toner Utstryk eller utskriften kommer av

1. Utskriftsmedier overflate kan være ujevne. Prøv å endre papirtypen innstillingen i skriverdriveren. For eksempel endre vanlig papir til tykt.
    1. På Generelt eller papir/Kopilevering-kategorien i utskriftsinnstillingene i skriverdriveren, endre papirtypen innstillingen.
  2. Kontroller at utskriftsmedier er ikke fuktig og riktig utskriftsmateriale brukes. Se "støttede papirtypene". Hvis ikke, bruk utskriftsmedier som anbefales for skriveren.
  3. Justere fuserenheten temperatur.
    1. Starte i verktøykassen, og klikk deretter Juster sikringene på vedlikehold av skriver.
    2. Justere utbedring av temperatur ved å slå opp verdien for din printingmedier.
    3. Klikk Bruk nye innstillinger.

Tilbake til toppen

4. Tilfeldig flekker / uskarpe bilder

1. Kontroller at tonerkassetter er installert på riktig måte. Se "Sette en tonerkassett".
  2. Hvis du bruker ikke-Dell-merket tonerkassetter, installere Dell-merket tonerkassetter.
  3. Rydde opp i fuserenheten.
    1. Laste inn ett ark i standard 150-arks skuff, og deretter skrive ut en konstant bilde alle over papir.
    2. Legg inn det utskrevne arket med siden som skal skrives ut på vendt ned, og deretter skrive ut et blankt ark med papir.

Tilbake til toppen

5. Hele utskriften er blank

Hvis dette problemet vises, kan du kontakte Dells tekniske kundestøtte på.

Tilbake til toppen

6. Striper vises på utskriften

Hvis dette problemet vises, kan du kontakte Dells tekniske kundestøtte på.

Tilbake til toppen

7. Tonehøyde Fargekoder

Hvis dette problemet vises, kan du kontakte Dells tekniske kundestøtte på.

Tilbake til toppen

8. Vertikal Tomme kort

1. Rengjør innsiden av skriveren og yter testutskrift.
    1. Rengjør innsiden av skriveren ved hjelp av stakestanga. Se "Rengjøring inne i skriveren".
    2. Klikk på Skriv ut testside i utskriftsegenskapene i skriverdriveren.

Tilbake til toppen

9. Fjerner flekkete

1. Justere overføringen i forhold til diagonaldekket.
    1. Starte verktøykassen klikker du Juster Overføringsvalse på vedlikehold av skriver.
    2. Juster innstillingen for den typen utskriftsenhet utskriftsmateriale som brukes.
  2. Hvis du bruker ikke-anbefalte utskriftsmedier, bruk utskriftsmedier som anbefales for skriveren.

Tilbake til toppen

10. Uklarhet

1. Justere overføringen i forhold til diagonaldekket.
    1. Starte i verktøykassen, og klikk Registerjusteringen på vedlikehold av skriver.
    2. Klikk på Skrive ut journalen.
    3. Klikk Ghost Konfigurasjonstabellen.
      Ghost-konfigurasjon kvalitetsreferansen skrives ut.
    4. Klikk på Juster Overføringsvalse.
    5. Velg Overføringsvalsen Oppdater modus boksen, og klikk deretter Bruk nye innstillinger.
    6. Klikk Registerjusteringen på vedlikehold av skriver.
    7. Klikk på Skrive ut journalen.
    8. Klikk Ghost Konfigurasjonstabellen.
    Ghost-konfigurasjon kvalitetsreferansen skrives ut.
  2. Utskriftsmedier overflate kan være ujevne. Prøv å endre papirtypen innstillingen i skriverdriveren. For eksempel endre vanlig papir til tykt.
    1. På Generelt eller papir/Kopilevering-kategorien i utskriftsinnstillingene i skriverdriveren, endre papirtypen innstillingen.
  3. Justere fuserenheten temperatur.
    1. Starte i verktøykassen, og klikk deretter Juster sikringene på vedlikehold av skriver.
    2. Justere utbedring av temperatur ved å slå opp verdien for din printingmedier.
    3. Klikk Bruk nye innstillinger.
  4. Hvis du bruker ikke-anbefalte utskriftsmedier, bruk utskriftsmedier som anbefales for skriveren.

Tilbake til toppen

11. Tåkelys

1. Er en hel side skrives ut lys? Kontakt Dell teknisk støtte.
  2. Start ren Developer.
    1. Starte i verktøykassen, og klikker du på Rydd Developer på vedlikehold av skriver.
    2. Klikk på Start.
  3. Start Toner Oppdater-modus.
    1. Starte i verktøykassen, og klikk Oppdater Toner-modus på skriverens kategorien Maintenance.
    2. Velg fargen som er det samme som tåke.
  4. Start Toner Oppdater modus igjen.

Tilbake til toppen

12. Bead-Carry-ut (BCO)

1. Hvis skriveren er installert i en stor høyde, angir du høyde over havet av sted.
    1. Starte i verktøykassen, og klikk miljømessige sensoren Info på vedlikehold av skriver.
    2. Klikk på Juster høyde over havet.
    3. Velg verdien nær høyde over havet på stedet der skriveren er installert.

Tilbake til toppen

13. Merk tømmeskrue

1. Tonerkassettene er for lavt eller må skiftes ut.
    1. Kontroller om LCD-panelet på operatørpanelet viser en melding som ber deg om å skifte en tonerkassett.
    2. Sett tonerkassettene etter behov.
  2. Start ren Developer.
    1. Starte i verktøykassen, og klikker du på Rydd Developer på vedlikehold av skriver.
    2. Klikk på Start.

Tilbake til toppen

14. Skrukket/Flekkete papir

1. Ta papirstabelen fra standard 150-arks skuff, roterer den 180 grader, og deretter laster den i magasinet.
  2. Kontroller at riktig utskriftsmateriale brukes. Se "støttede papirtypene" og "Utskriftsmedier retningslinjer". Hvis ikke, bruk utskriftsmedier som anbefales for skriveren.
  3. Kontroller at brettposisjonen endres. Er at brettposisjonen endres innenfor 30 mm av de fire kant på konvolutten?
  4. Støtter konvolutten har en klaff på den lange kanten?
    1. Kontroller at konvolutten er riktig fylt i standard 150-arks skuffen.
  5. Kontroller at konvolutten er riktig fylt i standard 150-arks skuffen.
    1. Bruk en annen størrelse på konvolutten.

Tilbake til toppen

15. Toppen Sidemargene er feil

1. Kontroller at margene er riktig innstilt på programmet som brukes.

Tilbake til toppen

16. Fargeregistreringen er ute av stilling

1. Utføre automatisk fargeregistrering justering.
    1. Starte i verktøykassen, og klikk Registerjusteringen på vedlikehold av skriver.
    2. Fjern haken i på avmerkingsboksen for automatisk registrering justering.
    3. Klikk Start ved siden Autokorrektur.
  2. Rengjør CTD sensoren.
    1. Rengjør CTD sensoren. Se "rengjøring av fargetoner tetthet (CTD) Sensor".
    2. Starte i verktøykassen, og klikk Registerjusteringen på vedlikehold av skriver.
    3. Fjern haken i på avmerkingsboksen for automatisk registrering justering.
    4. Klikk Start ved siden Autokorrektur.
  3. Skrive ut fargeregistrering for kart og manuelt korrigere fargeregistrering.
    1. Klikk Registerjusteringen på vedlikehold av skriver.
    2. Fjern haken i på avmerkingsboksen for automatisk registrering justering.
    3. Klikk på Start neste for å skrive ut fargejobbene Regi-diagrammet.
      Fargeregistreringen Kvalitetsreferansen skrives ut.
    4. Velg verdien med den rette linjen. Se "justere fargeregistreringen".
    5. Klikk Bruk nye innstillinger.
    6. Klikk på Start neste for å skrive ut fargejobbene Regi diagrammet for å skrive ut fargeregistrering skjemaet igjen.
    7. Juster verdiene for hver farge til linjer på 0 er de straightest.

Tilbake til toppen

17. Protrudent/Humpete papir

1. Rydde opp i fuserenheten.
    1. Laste inn ett ark i standard 150-arks skuff, og deretter skrive ut en konstant bilde alle over papir.
    2. Legg inn det utskrevne arket med siden som skal skrives ut på vendt ned, og deretter skrive ut et blankt ark med papir.

Hvis disse trinnene ikke løser problemet, må du kontakte Dells tekniske kundestøtte på.

Printer support
More information can be found in the User Guide for your model printer, or visit our Printer Support site for additional information, troubleshooting articles and videos.

Purchase Toner and other Dell Laser Printer Supplies (select your country in the dropdown shown)

Dell Recycling

It is recommended that only Dell Branded toner, drums, transfer rollers or other consumables are used in our laser printers. Dell cannot guarantee compatibility or the print quality of any 3rd party consumables.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN297364

Dato sist endret: 27/05/2018 10:46 PM