Dells sikkerhetskopimedier og gjenopprettingsalternativer

Denne artikkelen inneholder informasjon om Windows sikkerhetskopimedier og gjenopprettingsalternativer på en Dell-PC.

Innholdsfortegnelse:

1. Hva er sikkerhetskopimedier, og hvorfor trenger jeg det?
  2. Hvor kan jeg få mer informasjon om dette?

Merk: Vær oppmerksom på fra og med 08 april 2014, Microsoft har sluttet å støtte Microsoft Windows XP i alle sine revisjoner. Dell kan ikke levere medier for noe operativsystem som ikke lenger støttes eller selges av Microsoft.

1. Hva er sikkerhetskopiering og gjenoppretting Media og hvorfor skulle jeg trenge det?

Backup Media er noe du bare trenger hvis du har problemer med PCen.

Det omfatter mediene for operativsystemet og driverne som ble levert installert på din Dell-PC.

Vi anbefaler alltid at du oppretter en frakoblet avbildning av PCen når du har konfigurert den og i en fungerende tilstand. Denne kan gjort benytter det bygget inne sikkerhetskopien verktøy inne Vinduer eller av benytter en tredjepart plikttro verktøyet.

Men hvis du ikke har gjort dette og ikke har en fabrikk gjenopprette bildet på PCen, så har operativsystemet Media og driverne som fulgte installert på PCen er den eneste måten å gjenopprette fra en dårlig feil, for eksempel et defekt operativsystem eller mislykket hard disk (HDD).

Tilbake til toppen

2. Hvor kan jeg få mer informasjon om dette?

Du kan gå til siden for sikkerhetskopiering av medier for å få informasjon om Dells Windows sikkerhetskopieringsmedier og gjenopprettingsalternativer, avhengig av din versjon av operativsystemet og problemet du opplever.

Noteå dataoverføre en det å bli frisk image du ville nød oppstartbar USB Media og servicen tag av det berørt PC.

Tilbake til toppen

{BACKUPPORTAL. no}

Artikkel-ID: SLN298118

Dato sist endret: 06/07/2018 04:48 AM