• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

DisplayPort-innstillingene for LCD-skjermen kan begrense oppløsningen

Sammendrag: Konfigurer OSD-innstillingene på Dell LCD-skjermen for å oppnå maksimal oppløsning ved hjelp av en DisplayPort-tilkobling.

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Oppløsning

DisplayPort-innstillingene for LCD-skjermen må kanskje konfigureres for å oppnå maksimal oppløsning ved hjelp av en DisplayPort-tilkobling.

DisplayPort Connected display viser ikke optimal oppløsning.

Dell 4k-eller 2k ultra HD-skjermen kan rapportere at den maksimale oppløsningen som er tilgjengelig for skjermen, er mindre enn 3840 x 2160. Det kan hende at den høyeste oppløsningen kan vises som WQXGA 2560 x 1600 piksler.

Dette kan skje når skjermen er riktig tilkoblet ved hjelp av en DisplayPort-kabel uten adaptere.

Konfigurer DisplayPort 1,2 i skjermkonfigurasjonen.

For å sikre skjermoppløsning som er høyere enn 2560 x 1600 piksler, kan du konfigurere DisplayPort-inngangen til DisplayPort 1,2 i innstillingene for LCD-skjermen på skjermen (OSD). Hvis du vil ha informasjon om hvordan du endrer OSD-innstillingene for Dell LCD-skjermen, kan du se på skjerm håndboken på følgende sted: Dells kundestøtte/håndbøker.

Dato for siste publisering

20 feb. 2024