Kundestøtte for Dell-installert programvare for Windows 8

Innholdsfortegnelse:

1. Identifiser programvare på Dell-datamaskinen din
  2. Programvare som støttes i Windows 8
  3. Programvare som ikke støttes i Windows 8

Denne artikkelen omhandler ulike programvarer som leveres med Dell-datamaskiner, og hvorvidt programvaren støttes i Windows 8.

Identifiser programvare på Dell-datamaskinen din

Når du skal fastslå hvilken programvare som er installert på Dell-datamaskinen din, følger du disse trinnene:

1. Klikk på Start, og velg deretter Kontrollpanel.
    Kontrollpanelet vises.
  2. Under overskriften Programmer velger du Avinstaller et program.

Dette vil åpne et vindu med oversikt over all programvare som er installert på datamaskinen. Sammenlign denne programvaren med den Dell-installerte programvaren som er oppført nedenfor. Sørg for å oppdatere all programvare som ikke er oppdatert, og avinstaller programvare som ikke støttes i Windows 8.

Programvare som støttes i Windows 8

Denne tabellen viser all programvare som har blitt utprøvd, og som støtter Windows 8. Se i tabellen etter hvilken versjon av din programvare som støttes, og sørg for å oppdatere programvaren før du begynner oppgraderingsprosessen til Windows 8.

Programvare Støttet versjon Nedlastingsplassering Merknader
Alienware Command Center 2.8 for bærbare og stasjonære maskiner (AlienFX / AlienFusion / Thermal Controls / AlienAdrenaline) 2.8 Nedlastingsinstruksjoner Ingen
STEAM-klient med forhåndsinstallert spillportal 1.0.0.0 Nedlasting Ingen
Forhåndsinstallert World of Warcraft Leveringsversjon Battle.net Programmet er kompatibelt
Forhåndsinstallert Eve Online Leveringsversjon Eveonline.com Programmet er kompatibelt
Alien Autopsy 3.2.1 Nedlastingskobling Ingen
Alien Respawn Leveringsversjon Nedlasting Det finnes tre scenarioer hvor kunder får kompatibilitetsproblemer etter å ha oppgradert til Windows 8:
  • Kunder kan ikke gjenopprette maskinen fra det lokale Win7-fabrikkimage
  • Kunder kan ikke gjenopprette maskinen fra fullstendig sikkerhetskopi av systemet for Win7
  • Kunder kan ikke lage fullstendig sikkerhetskopi av systemet

Løsning: Det anbefales at kunder avinstallerer AlienRespawn Local og installerer Dell sikkerhetskopiering og gjenoppretting.
Sensible Vision Fast Access 3.0 4.0 Elektronisk oppdatering Gir 4.0 som oppgradering av 3.0. Oppgraderingen er kostnadsfri for en basisversjon av 4.0 med funksjonalitet på linje med betalingsversjon + gratisversjon av win7 app, men som ikke har spesialfunksjonene til win8. Brukere får dette via oppdateringssidene på Internett.
Aliensense Facial Recognition 3.0 4.0 Elektronisk oppdatering For beste gjennomføring bør kunder oppgradere til versjon 4.0 fra versjon 3.0 ved hjelp av programmets oppdateringsfunksjon. Oppgradering er kostnadsfri for basisversjonen 4.0 med funksjoner lignende Windows 7-versjonen, men den har ikke spesialfunksjonene til Windows 8.
DigitalPersona Personal Fingerprint 5.2 5.2 Last ned oppdatering Ingen
DigitalPersona Personal Fingerprint 6.X 6.1.0.279a Last ned oppdatering Ingen
Dell Webcam Central 1.4 (Latitude-systemer) 1.40.54 Kun tilgjengelig gjennom gjenopprettingsmedium eller programmets oppdateringsfunksjon Kompatibel med Windows 8 – ingen tap av egenskaper eller funksjoner
Dell Webcam Central 2.0 2.1.17 Dells senter for nedlasting Krever reinstallering etter oppgradering for å rette opp problemet med at MS flytter filer under Windows 8-oppgraderingen.
Creative Live! Central 2.0 2.1.17 Dells senter for nedlasting Krever reinstallering etter oppgradering for å rette opp problemet med at MS flytter filer under Windows 8-oppgraderingen.
Skype 5.8.0.158 Last ned fraskype.com eller oppdater i applikasjonen Skype vil spørre servere etter den nyeste versjonen, og gi brukeren beskjed om å oppgradere. Du kan også klikke på Hjelp og deretter Se etter oppdateringer for å få den nyeste versjonen.
Kai Tian Pi Di Leveringsversjon Ingen
Nong Ji Tong Leveringsversjon Ingen
Dell SyncUP Powered by Nero Leveringsversjon Nero.com Virker, ingen tiltak nødvendig
Trends e-Magazine-leser Leveringsversjon Ingen
Dell Offers More (kundeikon) Skrivebordsikon N/A Virker, ingen tiltak nødvendig
EBay-ikon og favoritt Skrivebordsikon N/A Virker, ingen tiltak nødvendig
Jagex-kategoriikon Skrivebordsikon N/A Virker, ingen tiltak nødvendig
Cyberlink PowerDVD 9.5 (DVD) 9.5.1.4822 Weboppdatering via Cyberlink-programvare Cyberlink skal tilby weboppdateringer for eksisterende brukere via programmets eget oppdateringsvarsel.
Cyberlink PowerDVD 9.5 (Blu-ray) 9.5.1.4822 Weboppdatering via Cyberlink-programvare Cyberlink skal tilby weboppdateringer for eksisterende brukere via programmets eget oppdateringsvarsel.
Cyberlink PowerDVD 9.6 (Blu-ray 3D) 9.6.1.5127 Weboppdatering via Cyberlink-programvare Cyberlink skal tilby weboppdateringer for eksisterende brukere via programmets eget oppdateringsvarsel.
Cyberlink Remote Media 1.6 – Bare kunder (Kun for Japan) 1.6.662 Weboppdatering via Cyberlink-programvare Cyberlink skal tilby weboppdateringer for eksisterende brukere via programmets eget oppdateringsvarsel.
Microsoft Office Starter 2010 2010 Microsoft Download KB2553141 må være installert på boksen før oppgraderingen. Hvis ikke kan ikke Office Starter lenger brukes.
Microsoft ® Office Home and Student 2010 2010 Microsoft Download Hvis brukere ikke aktiverer før oppgradering, må de laste ned prøveversjonen og taste inn nøkkelen.
Microsoft ® Office Home and Business 2010 2010 Microsoft Download Hvis brukere ikke aktiverer før oppgradering, må de laste ned prøveversjonen og taste inn nøkkelen.
Microsoft ® Office Professional 2010 2010 Microsoft Download Hvis brukere ikke aktiverer før oppgradering, må de laste ned prøveversjonen og taste inn nøkkelen.
Microsoft Office Personal 2010 (japansk) – toårig lisens 2010 Microsoft Download Hvis brukere ikke aktiverer før oppgradering, må de laste ned prøveversjonen og taste inn nøkkelen.
Kingsoft Office 2010, prøveversjon (kun japansk) 6.6.0.2494 Dells senter for nedlasting Ingen spesielle instruksjoner
Kingsoft Office 2010 (Japan og India) 6.6.0.2494 Dells senter for nedlasting Ingen spesielle instruksjoner
Best Buy Software Installer 3.1 Ingen Ingen endringer nødvendig
Walmart-bildeikon Ingen Ingen Ingen endringer nødvendig
McAfee Security Center 10 11.6 Dells senter for nedlasting
  • Abonnenter blir oppgradert til McAfee Security Center 11.6 via feltoppdatering
  • Kunder med utløpt abonnement må enten fornye abonnementet før oppgradering til Windows 8, eller
  • avinstallere før oppgradering og laste ned en kompatibel versjon frawww.mcafee.comved hjelp av kontoinformasjonen sin. De må også fornye abonnementet.
  • Kunder med ren installasjon kan laste ned en kompatibel versjon frawww.mcafee.comved hjelp av kontoinformasjonen sin. Den kan også lastes ned fra Dells senter for nedlasting
McAfee Security Center 11 11.6 Dells senter for nedlasting
  • Abonnenter blir oppgradert til McAfee Security Center 11.6 via feltoppdatering
  • Kunder med utløpt abonnement må enten fornye abonnementet før oppgradering til Windows 8, eller
  • avinstallere før oppgradering og laste ned en kompatibel versjon frawww.mcafee.comved hjelp av kontoinformasjonen sin. De må også fornye abonnementet.
  • Kunder med ren installasjon kan laste ned en kompatibel versjon frawww.mcafee.comved hjelp av kontoinformasjonen sin. Den kan også lastes ned fra Dells senter for nedlasting
DataSafe Online (DSO) 2.1.19634 Nedlastingskobling Testet, fungerer i Windows 8. Ingen tiltak nødvendig.
Retail Registration App (applikasjon for butikkregistrering) Leveringsversjon Ingen, kun for garantiregistrering Testet, fungerer i Win8. Ingen tiltak nødvendig.
Dell DataSafe Local Backup Leveringsversjon Nedlastingskobling Det finnes tre scenarioer hvor kunder får kompatibilitetsproblemer etter å ha oppgradert til Windows 8:
  • Kunder kan ikke gjenopprette maskinen fra det lokale Win7-fabrikkimage
  • Kunder kan ikke gjenopprette maskinen fra fullstendig sikkerhetskopi av systemet for Win7
  • Kunder kan ikke lage fullstendig sikkerhetskopi av systemet

Løsning: Det anbefales at kunder avinstallerer Dell DataSafe Local og installerer Dell sikkerhetskopiering og gjenoppretting.
Dell DataSafe Local Backup (DSL) Premium (aka Pro) Leveringsversjon Nedlastingskobling Det finnes tre scenarioer hvor kunder får kompatibilitetsproblemer etter å ha oppgradert til Windows 8:
  • Kunder kan ikke gjenopprette maskinen fra det lokale Win7-fabrikkimage
  • Kunder kan ikke gjenopprette maskinen fra fullstendig sikkerhetskopi av systemet for Win7
  • Kunder kan ikke lage fullstendig sikkerhetskopi av systemet

Løsning: Det anbefales at kunder avinstallerer Dell DataSafe Local og installerer Dell sikkerhetskopiering og gjenoppretting.
Dell Backup & Recovery Manager (DBRM) 1.3.1 Nedlastingskobling Kompatibel med Windows 8
Dell Support Center 3.2 Nedlastingskobling Oppgrader til den nye versjonen 3.2 som støtter Win 8
Dell Digital Delivery Client 2.2 Dell Digital Delivery Vær oppmerksom på at Dell Digital Delivery Client er svært viktig fordi den må gjenopprette og installere visse programmer som er bestilt fra Dell.
Dell-pakke med funksjonsforbedringer (DFEP) 2.2.1
Microsoft Windows 7 Touch Pack 1.0.40517.00 N/A Ingen endringer nødvendig
SoundBlaster X-FI MB 1.8 N/A Ingen endringer nødvendig
Premier-farger 1.2 Nedlastingskobling Ingen endringer nødvendig
Intel 8.0 Manageability and Security Status app, DAL/IPT-mellomvare og tilknyttede tjenester. Versjon 8.0.3.1427 Dells senter for nedlasting Win7 SWB 9H6V2. Forhandlerversjon 8.0.3.1427
Intel 8.1 Manageability and Security Status app, DAL/IPT-mellomvare og tilknyttede tjenester. Versjon 8.1 Dells senter for nedlasting Det er to kjente kompatibilitetsproblemer:
1. Brukeren kan ikke utføre en trådløs AMT-operasjon umiddelbart etter at et WLAN-kort er byttet ut.
Løsning: Det er nødvendig med en ekstra omstart for at den trådløse AMT-operasjonen skal fungere.
2. Den medfølgende driveren i Windows 8 støtter ikke trådløs AMT.
Løsning: Brukeren må oppdatere til en Dell WLAN-driver for å kunne bruke trådløs AMT på en ordentlig måte.
Intel 7.0 Manageability and Security Status app for arbeidsstasjoner Versjon 7.1.21.1134 Dells senter for nedlasting Ingen spesielle merknader
Intel 7.0 Manageability and Security Status app for stasjonære og bærbare datamaskiner Versjon 7.1.40.1161 Dells senter for nedlasting Ingen spesielle merknader
Intel 6.0 Manageability and Security Status app Versjon 6.2.0.1022 Dells senter for nedlasting Ingen spesielle merknader
Intel Small Business Advantage
Versjon 1.0.15.2453
Versjon 1.0.15.2453 Dells senter for nedlasting Ingen spesielle merknader
Intel Small Business Advantage
Versjon 1.1
Versjon 1.1 Dells senter for nedlasting Ingen spesielle merknader
Intel Smart Connect Technology (SCT)
Versjon 2.0.1083.0
Versjon 2.0.1083.0 Dells senter for nedlasting Windows 8-oppgraderingen kopierer ikke de nødvendige driverne og tjenestene fra den installerte Windows 7-versjonen til Windows 8-installasjonen. Ettersom SCT bruker disse komponentene, er det nødvendig å reinstallere SCT etter oppgraderingen.
Intel Smart Connect Technology (SCT)
Versjon 3.0
Versjon 3.0 Dells senter for nedlasting Windows 8-oppgraderingen kopierer ikke de nødvendige driverne og tjenestene fra den installerte Windows 7-versjonen til Windows 8-installasjonen. Ettersom SCT bruker disse komponentene, er det nødvendig å reinstallere SCT etter oppgraderingen.
Intel Rapid Start Technology (RST)
Versjon 2.1.0.1002
Versjon 2.1.0.1002 Dells senter for nedlasting Ingen spesielle merknader
Intel Rapid Start Technology (RST)
Versjon 1.0.0.1021
Versjon 1.0.0.1021 Dells senter for nedlasting Ingen spesielle merknader
Intel Identity Protection Technology (IPT) Versjon 1.2.22.0 Dells senter for nedlasting Ingen spesielle merknader
Roxio Starter 12.1.0.49 Dells senter for nedlasting Fungerer, ingen tiltak nødvendig.
Roxio Creator 1.3.166 SP1; 5.0.0.0 Dells senter for nedlasting Fungerer, ingen tiltak nødvendig.
Zune (MSSI) Microsoft Signature-versjon N/A Virker, ingen tiltak nødvendig
Absolute LoJack for bærbar PC 1.4.3.10 N/A Fabrikkinstallert
Absolute LoJack Premium for bærbar PC (kun USA/CANADA) 1.4.3.10 N/A Fabrikkinstallert
Tilgang til Dell Data Protection 2.2.00003.009 Dells senter for nedlasting Virker, ingen tiltak nødvendig

Programvare som ikke støttes i Windows 8

Denne tabellen viser programvaretitlene som ikke har en kompatibel versjon i Windows 8. Hvis programvaren din står oppført her, anbefaler Dell at du avinstallerer programvaren før du begynner oppgraderingsprosessen til Windows 8.

Programvaretittel
Adobe Reader X
Bing Bar
Blio (Stage Books-rute)
Cozi Family Organizer
CyberLink YouPaint (Merk: Kun for touch-systemer)
Dell Client Manager (DCM)
Dell Client System Update (DCSU)
Dell Data Protection | Authentication
Dell Data Protection | Encryption Client
Dell ControlPoint (DCP)
Dell Dock
Dell Embassy security
Dell Music Stage
Dell Photo Stage
Dell Stage
Dell Touch Suite
Dell Video Stage
Dell Welcome Center – TLOB
Math xthinks
Microsoft Security Essentials (MSSI)
Norton Internet Security (NIS 2011)
ODDS Citrix PVS
PlayReady (MSSI)
Stage-dokkingstasjon for Sparta
Stage Remote
THX TruStudio PC (Kun for stasjonær PC)
Trend Titanium
Trend Worry Free for Business Suite
TrustedID – ID Monitor
TrustedID – ID Safe
TrustedID Icon
VRD Citrix XenDesktop
VRD VMWare View
WildTangent Games
Windows Live Essentials 2011 og Bing Bar
Xthink Math Journal 2.1
Zinio (Stage Magazine-rute)

Artikkel-ID: SLN128893

Dato sist endret: 29/03/2018 03:47 AM