Slik gjenoppretter du Microsoft Windows eller installerer det på nytt på en Dell-datamaskin

Innholdsfortegnelse:

1. Gjenopprette fabrikkinnstillingene for operativsystemet
  2. Alternativer for gjenvinning og ny installering
  3. Informasjon om eldre operativsystem

Gjenopprette fabrikkinnstillingene for operativsystemet

Hvis du vil reparere eller gjenopprette operativsystemet til fabrikkinnstillingene, kan du gå til siden Dell Media Backup for å finne ut hvordan du kan opprette og bruke gjenopprettingsdisker direkte fra en Dell-datamaskin eller laste ned et fabrikkimage av produktet ditt.

Gjenopprette operativsystemet

Alternativer for gjenvinning og ny installering

Windows 10

Du finner en liste over alternativer for å gjenopprette eller installere Windows 10 på nytt i denne artikkelen i Dells kunnskapsbase: Gjenopprette Windows 10 eller installere det på nytt på en Dell-datamaskin.

Windows 8,1

Hvis du vil installere Windows 8 på nytt manuelt, kan du se denne artikkelen i Dells kunnskapsbase: Veiledning for installering og oppgradering av Windows 8.1.

For å utføre en systemgjenoppretting i Windows 8.1 kan du se denne artikkelen i Dells kunnskapsbase: Kjøre Systemgjenoppretting i Windows 8.1 på Dell-PC-en

Windows 7

For å lære hvordan og når du skal bruke et systemgjenopprettingspunkt, gjøre en tilbakestilling av fabrikkinnstillingene eller manuelt installere Windows 7 på Dell-datamaskinen, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Slik bruker du et gjenopprettingspunkt, gjenoppretter til fabrikkinnstillingene eller utfører manuell installasjon av Windows 7 på Dell-PC-en (på engelsk).

Informasjon om eldre operativsystem

Windows Vista

Windows XP støttes ikke lenger for manuell installasjon eller gjenopprettingsinstallasjon.

Video (bare engelsk) – Restoring to factory settings with Dell Backup and Recovery 1.5 (Gjenopprette fabrikkinnstillingene med Dell Backup and Recovery 1.5)

Windows XP støttes ikke lenger for manuell installasjon eller gjenopprettingsinstallasjon.

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN130027

Dato sist endret: 12/02/2018 12:46 PM