Hvis du tvinger frem en BIOS-oppdatering uten strømadapteren koblet til på en bærbar PC fra Dell

Hvis du tvinger frem en BIOS-oppdatering uten strømadapteren koblet til på en bærbar PC fra Dell

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du oppdaterer BIOS på et bærbart system uten strømadapteren tilkoblet.

Tvinge en BIOS Flash uten strømadapteren tilkoblet

Det finnes tilfeller der du trenger å oppdatere system-BIOS-en på et bærbart system når strømadapteren ikke kan fastslås eller ikke er tilgjengelig. Når du prøver å oppdatere BIOS-en i Windows, vil oppdateringsprogrammet oppdage om strømadapteren er til stede eller ikke, og vil ikke fortsette til den er koblet til strømnettet. Hvis du trenger å oppdatere en BIOS og strømadapteren ikke fungerer eller er utilgjengelig, finnes det en måte å tvinge frem oppdatering på.

FORSIKTIG: Hvis batterinivået er under 10 %, kan du kanskje tvinge BIOS til å oppdatere i et DOS-miljø. Hvis denne prosessen mislykkes, kan systemet bli ubrukelig. Brukerne gjør derfor dette på egen risiko. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i denne artikkelen.

Gjør følgende:

1. Last ned den aktuelle eller nyeste BIOS-oppdateringsfilen fra https://www.dell.com/support/drivers

2. Lagre den på et lett tilgjengelig sted fra en ledetekst. (C:-stasjonen eller rotkatalogen er det enkleste)

3. Klikk på Start. I kjøre- eller søkeboksen skriver du inn cmd, høyreklikker på «cmd.exe» i søkeresultater og velger Run as administrator (Kjør som administrator).

4. Hvis vinduet for brukertilgangskontroll vises, velger du Ja

5. I ledetekstvinduet, ved ledeteksten C:\Windows\system32> skriver du inn cd\ og trykker på Enter. Dette fører deg tilbake til rotkatalogen

6. Ved ledeteksten C:\> skriver du inn biosflashname.exe /forceit og trykker på Enter.

Merk: biosflashname er det faktiske navnet på BIOS-en du lastet ned, f.eks. En6540A09.exe, og det skal også være mellomrom mellom dette og /forceit-svitsjen)
  7. Etter å ha valgt YES (Ja) til ledeteksten om brukertilgang, skal oppdateringen starte uten å gi advarsel om manglende strømadapter. Start datamaskinen på nytt når du blir bedt om å fullføre oppdateringen.
Merk: For informasjon om oppdatering av systemets BIOS kan du se følgende kunnskapsbaseartikkel:

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte teknisk støtte.

Kontakt oss

Artikkel-ID: SLN137741

Dato sist endret: 05/10/2018 03:04 AM