Hvordan kjøre en BIOS-oppdatering på en Alienware-datamaskin

BIOS-oppdateringer for Alienware-systemet ditt

1. Forklaring av BIOS
  2. Er BIOS oppdatert?
  3. BIOS-oppdateringsnedlastinger
  4. Systemet starter ikke opp etter en BIOS-oppdatering

Denne artikkelen viser viktigheten av BIOS-oppdateringer og prosessen med å oppdatere og bekrefte BIOS-versjonen din

Støttede systemer:

Alle Alienware-systemer

Forklaring av BIOS

Basic Input/Output System (BIOS) er det første programmet datamaskinen kjører når den slås på. Det initialiserer alle komponentene på datamaskinen din og gjør at du kan konfigurere og administrere dem.

Du kan slå på og av funksjoner, deaktivere integrerte komponenter, endre oppstartsinnstillinger og se systeminformasjonen.

Tilbake til toppen

Er BIOS oppdatert?

Du kontrollerer BIOS-versjonen din på følgende måte:

1. Høyreklikk nederst til venstre på skjermen
  2. Klikk på Kjør
  3. Skriv inn msinfo32, og trykk på Enter
  4. Se etter BIOS Version/Date på listen

BIOS starter med A etterfulgt av et tosifret tall, for eksempel A07.

1. Klikk på -knappen
  2. Klikk på Kjør
  3. Skriv inn msinfo32, og trykk på Enter
  4. Se etter BIOS Version/Date på listen

Tilbake til toppen

BIOS-oppdateringsnedlastinger

Hvis du vil laste ned den siste versjon av BIOS-systemet, går du til dell.com/drivers/

Utvid BIOS-delen for å få nedlastingskoblingen

BIOS-oppdateringsfilen er en ubetjent kjørbar installatør. Kjør den, og følg instruksjonene på skjermen

Advarsel:

• Hvis BIOS-versjonen din er for gammel, må du kanskje oppdatere til andre versjoner før du skaffer den siste.
  • Klikk på Other versions available (Andre tilgjengelige versjoner) under BIOS-delen på driverens webområde. Hvis BIOS-versjonen din er 2 eller flere versjoner eldre enn siste tilgjengelige versjonen, oppdaterer du til hver tidligere versjon
  • Aldri slå av systemet under oppdateringsprosessen da dette kan skade systemet.

Tilbake til toppen

Systemet starter ikke opp etter en BIOS-oppdatering

Ikke bilde på skjermen etter BIOS-oppdateringen:

1. Slå av systemet.
  2. Koble fra strømadapteren eller strømledningen
  3. Koble fra batteriet (bare mobiler). Klikk HER for å få hjelp til å fjerne batteriet.
  4. Trykk på og hold nede strømknappen i 30 sekunder.
  5. Koble alt til igjen
  6. Trykk på og hold nede Fn-tasten mens du slår på systemet, og slipp når du ser Alienware-logoen

Tilbake til toppen

Finner du ikke det du leter etter?
Kontakt ekspertene våre på:

Twitter AlienwareServices Facebook Alienware Arena

Artikkel-ID: SLN148359

Dato sist endret: 20/07/2018 12:48 PM