• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

027-446 IPv6 027-452 IPv4 Dupliser feil på C3760n C3760dn C3765dnf Dell fargelaserskrivere

Sammendrag: Denne artikkelen går gjennom feilsøking av C3760n-, C3760dn- og C3765dnf-skrivere som viser dupliserte IPv6- og iPv4-feil.

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Symptomer

027-446 IPv6- eller 027-452 IPv4-duplikatfeil vises på skriveren.

Årsak

Ingen informasjon om årsak.

Oppløsning

1. Slå av skriveren i minst 60 sekunder, og slå den på igjen.

Hvis dette ikke løste problemet, går du til neste trinn.

2. Kontroller kabelen mellom skriveren og nettverket.
    • Kontroller at Ethernet-kabelen oppfyller de nødvendige spesifikasjonene.
    • Ethernet-kabelen skal være 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T.
    • Du finner mer informasjon om din spesifikke skrivermodell i Brukerveiledninger/håndbøkerfra Dell.

Hvis dette ikke løste problemet, går du til neste trinn.

3. Kontroller nettverkstilkoblingen.
    • Koble fra og koble til Ethernet-kabelen.
    • Slå av skriveren i minst 60 sekunder, og slå den på igjen.

Hvis dette ikke løste problemet, går du til neste trinn.

4. Initialiser nettverksinnstillingene og konfigurer nettverksinnstillingene på nytt.
    • Slå av skriveren i minst 60 sekunder, og slå den på igjen.

Hvis dette ikke løste problemet, går du til neste trinn.

5. Last ned den nyeste fastvaren i henhold til disse instruksjonene: Avinstallering, nedlasting og installasjon av skriverdrivere, programvare, håndbøker og fastvare fra Dell.

Hvis dette ikke løste problemet, går du til neste trinn.

6. Sett inn Ethernet-kabelen.

Dato for siste publisering

27 aug. 2021