Laste ned og vise skriverhåndbøker

Håndbøkene og brukerveiledningene for skriveren inneholder mye av den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av Dell-skriveren din.

Du finner en kortfattet liste over håndbøker for Dell-skrivere ved å utføre følgende trinn.

1. Gå til siden for Dells produkthåndbøker.
  2. Du kan skaffe deg håndbøker og veiledninger for Dell-skriveren din på to måter.
    Merk: Den automatiserte prosessen Detect Product (Finn produkt) fungerer ikke for skrivere.

• Angi service-ID-en eller ekspresservicekoden.
      Merk: Du finner informasjon om hvordan du finner skriverens service-ID på følgende side: How to Find the Service tag on a Dell Printer (Slik finner du service-ID-en på en Dell skriver).

• Trykk eller klikk på View products (Vis produkter), og gjør deretter følgende:
      1. Trykk eller klikk på Printers (Skrivere).
      2. Trykk eller klikk på Mono Laser Printers, Color Laser Printers or All-In-One Inkjet Printers (Svart-hvitt-laserskrivere, fargelaserskrivere eller alt-i-ett-blekkskrivere).
      3. Velg skrivermodellen (skriverens modellnummer vises foran på skriveren).

3. Velg PDF eller HTML ved siden av ønsket håndbok og brukerveiledning for å starte nedlastingen. Når håndbøkene eller veiledningene er tilgjengelig på andre språk, vil du kunne endre språket via en rullegardinmeny.
    Merk: De fleste håndbøker og veiledninger kommer i PDF-format og er den enkleste måten å vise håndboken eller veiledningen på. Når en PDF-leser ikke allerede er installert, kan du laste ned en PDF-leser (Acrobat Reader) kostnadsfritt fra Adobe. Ekstern kobling

Artikkel-ID: SLN170993

Dato sist endret: 21/11/2017 02:44 PM