PowerDVD DX Produces an Incompatible Graphics Driver Error After Upgrading to Windows 7 - KB Article - 364369

PowerDVD DX Produces an Incompatible Graphics Driver Error After Upgrading to Windows 7 - KB Article - 364369

PowerDVD DX Produces an Incompatible Graphics Driver Error After Upgrading to Windows 7

Computers using the Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family as the main graphics controller may receive an Incompatible graphics driver error when attempting to play a Blu-Ray movie with PowerDVD DX after upgrading to Windows 7 (Figure 1).

Figure 1: Graphics Driver Compatibility Error in PowerDVD DX

This is due to a Windows 7 native graphics (video) driver issue and installing the Windows Vista graphics drivers will resolve the issue.

Laste ned og installere den siste versjonen av skjermdriveren

Slik laster du ned og installerer de nyeste skjermdriverne:

1. Klikk her for å gå til siden Drivere og Nedlastinger.

2. Klikk på

</T R>
    TD>
    Skriv inn en service-ID
    for å bruke service-ID-en for å søke etter driveren, klikk deretter på </T R>
    TD>
    .

Merk:
    Hvis service-ID-en ikke er tilgjengelig, klikker du på </T R>
    TD>
    Velg modell
    , velg riktig produkttype og produktmodell, og klikk deretter på </T R>
    TD>
    Bekreft
    .

3. Velg operativsystemet som er installert på PC-en, på rullegardinmenyen Operativsystem:.

4. Velg språket du vil ha, fra rullegardinmenyen Driverspråk: hvis standardverdien ikke er riktig.

5. Velg Skjerm på rullegardinmenyen Kategori:.

6. Velg driveren for systemet i Filnavn-kolonnen for å vise nedlastingssiden.

Merk:
    Hvis du har informasjonen som ble oppgitt i systeminformasjonsverktøyet på Internett eller på fakturaen, kan du bruke denne for å se hvilke drivere du kan laste ned.

Les gjennom informasjonen på siden, og merk deg delene som inneholder installeringsinstruksjoner og viktig informasjon.

7. Klikk på Last ned nå .Det kan hende at du mottar en advarsel og spørsmål om du vil kjøre eller lagre filen.

8. Klikk på Lagre.

9. Når skjermbildet Lagre som vises, angir du en mappe der du lagrer filen som blir lastet ned, og klikker på Lagre. Et skjermbilde med nedlastingsfremdriften vises.

10. Når nedlastingen er fullført, følger du installeringsinstruksjonene.

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN17725

Dato sist endret: 08/12/2010 12:00 AM