Utfør skanning oppgaver på en Dell laserskriver

Denne artikkelen inneholder informasjon om "Utfør skanning oppgaver på en Dell laserskriver".

Innholdsfortegnelse:

1. Skanne til USB-stasjon
  2. Skanning via USB-tilkobling
  3. Skanning via nettverkstilkobling
  4. Skann til e-post

Skanne til USB-stasjon

Dell laser Multifunksjonsenheter med en USB-port foran støtte skanning direkte til USB-minneenheter. Sjekk dinuser guidefor detaljerte instruksjoner for din modell.

I Generelle kontroller at USB-enheten har nok ledig plass for det skannede bilder og er formatert til en kompatibel file system.

Tilbake til toppen

Skanning via USB-tilkobling

Ved å skanne via en USB-tilkobling krever at skanneren TWAIN eller WIA driveren er installert. Driveren leveres på installasjons-CDEN leveres med skriveren eller kanlastes nedfra webområdet for Dells kundestøtte.

I tillegg kan programvaren til å registrere avbildningen er nødvendig, selv om dette kan være så enkelt som Microsoft Paint eller Windows Faksing og skanning verktøyet.

Sjekk dinuser guidefor detaljerte instruksjoner for din modell.

Tilbake til toppen

Skanning via nettverkstilkobling

Skanne via nettverket er vanligvis oppnås ved å enten:

• Har nettverksskanningen programvare som kjører på pcen for å "lytte" på nettverket for skanninger som sendes. Dette er mest vanlig på Dell Mono multifunksjonsenheter. Programvaren leveres på installasjons-CDEN leveres med skriveren eller kanlastes nedfra webområdet for Dells kundestøtte.
  • Skanne direkte til en SMB-ressurs(Windows delt mappe). Dette er mest vanlig på Dell farge multifunksjonsenheter.

Tilbake til toppen

Skann til e-post

Vær oppmerksom på at SSL eller TLS-kryptering støttes kanskje ikke som en del av enhetens skann til e-post-funksjonen.

Sjekk dinuser guidefor detaljert produktspesifikasjon og oppsett føringssporene.

Tilbake til toppen

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN286200

Dato sist endret: 05/07/2018 01:39 PM