Bruke og feilsøke Vostro 15 (3546)

Innholdsfortegnelse:

1. Veiledninger og feilsøking for trådløst nettverk
  2. Dells støttesenter for Windows
  3. Mus, tastatur eller pekeplate fungerer ikke slik de skal
  4. Datamaskinen slutter å svare eller feilsøke problemer med lav ytelse
  5. Microsoft Windows krasjer, avsluttes, starter på nytt eller vises med blåskjerm
  6. Feilsøking av LCD-skjermen på en bærbar datamaskin som er svart, tom eller vanskelig å se
  7. Slik slår du den trådløse antennen på eller av på en Dell-datamaskin
  8. Drivere for Vostro 15 (3546)
  9. Bruk og feilsøking av Dells webkamera og Dell Webcam Central-programvaren
  10. Dell PC Diagnostics hurtigtest og SupportAssist for PCer og nettbrett
  11. Spesifikasjoner
  12. Port-plasseringer
  13. Tilbakestille System Setup (Systemoppsett) (BIOS) til standardinnstillingene
  14. Datamaskinkomponent gjenkjennes ikke

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du bruker og feilsøker Vostro 15 (3546).

1. Veiledninger og feilsøking for trådløst nettverk

Hvis du trenger veiledninger og informasjon om feilsøking for trådløst nettverk, kan du gå til Dells støttesenter for nettverk og trådløs funksjonalitet.

Tilbake til toppen

2. Dells støttesenter for Windows

Denne koblingen går til Dells støttesenter for Windows. Velg operativsystemet du trenger hjelp med.

Tilbake til toppen

3. Mus, tastatur eller pekeplate fungerer ikke slik de skal

Se i følgende artikler i Dells kunnskapsbase hvis du vil ha informasjon om hvordan du kan bruke eller feilsøke mus, tastatur og pekeflate.

Tilbake til toppen

4. Maskinen slutter å svare

1. Trykk på av/på-knappen i minst 15 sekunder for å sørge for at datamaskinen slås av.
  2. Koble fra alle eksterne enheter inkludert tastatur, mus og ekstern skjerm. Slike enheter omfatter også eksterne lagringsenheter som flashstasjoner, USB-enheter, skrivere, kort osv.
  3. Trykk på av/på-knappen, og se om datamaskinen starter opp riktig. Hvis ikke kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Datamaskinen slås ikke på eller kommer ikke forbi skjermbildet med Dell-logoen.
  4. Laste ned og installere SupportAssist. Du kan få mer informasjon om hvordan du skaffer deg og installerer SupportAssist ved å gå til siden SupportAssist for PCs and tablets (SupportAssist for PCer og nettbrett).
  5. Utfør systemvedlikehold på datamaskinen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Optimalisering og vedlikehold av Microsoft Windows eller Feilsøke treg ytelse.
  6. Koble til enhetene én om gangen for å se om datamaskinen slutter å svare.
Tilbake til toppen

5. Microsoft Windows krasjer, avsluttes, starter på nytt eller vises med blåskjerm

Denne koblingen går til følgende artikkel i Microsofts kunnskapsbase: Microsoft Windows krasjer, avsluttes, starter på nytt eller vises med blåskjerm.

Tilbake til toppen

6. Feilsøking av LCD-skjermen på en bærbar datamaskin som er svart, tom eller vanskelig å se

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du feilsøker LCD-skjermen på en bærbar datamaskin, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: LCD-skjermen på den bærbare datamaskinen er tom, svart eller slår seg ikke på.

Tilbake til toppen

7. Slik slår du den trådløse antennen på eller av på en Dell-datamaskin

Trykk på og hold nede -tasten, og trykk deretter på -tasten. Gjenta dette for å slå den trådløse antennen av eller på.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du slår på eller av den trådløse antennen på en Dell-datamaskin, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Slik slår du den trådløse antennen på eller av på en Dell-datamaskin.

Tilbake til toppen

8. Drivere for Vostro 15 (3546)

Hvis du vil ha mer informasjon om tilgjengelige drivere, kan du gå til siden med drivere for Vostro 15 (3546).

Følgende artikkel inneholder informasjon om hvordan du laster ned drivere for Vostro 15 (3546)-datamaskinen: How to Download and Install a Driver (Slik laster du ned og installerer en driver).

Tilbake til toppen

9. Bruk og feilsøking av Dells webkamera og Dell Webcam Central-programvaren

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du feilsøker webkameraet på datamaskinen, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Bruk og feilsøking av Dells webkamera og Dell Webcam Central-programvaren.

Tilbake til toppen

10. Dell PC Diagnostics hurtigtest og SupportAssist for PCer og nettbrett

• Den raskeste og enkleste måten å identifisere og løse de vanligste problemene på er å bruke hurtigtesten for Dell PC Diagnostics. Dette løser problemet automatisk eller veileder deg gjennom trinnene for løse problemet.
    Merk: Hvis diagnostikken identifiserer en sviktende del, kommer vi, avhengig av hvilken del som er i ferd med å svikte, til umiddelbart å starte prosessen for å gi deg en kostnadsfri erstatningsdel som er dekket av garantien.

• SupportAssist, tidligere kalt My Dell, gir systemoppdateringer, oppdager problemer og sender varsler basert på enheten, noe som gjør det enklere å løse og forebygge problemer. Dette programmet gir deg tilgang til alt du trenger for å eliminere tilfeldigheter relatert til vedlikehold av PCer og nettbrett. Du kan få mer informasjon om f.eks. hvordan du skaffer deg og installerer SupportAssist ved å gå til siden SupportAssist for PCs and tablets (SupportAssist for PCer og nettbrett).
  • Når datamaskinen ikke kan åpne Internett, kan du kjøre den innebygde diagnostikken på datamaskinen. Du kan få mer informasjon i artikkelen Run Built-In Diagnostics (ePSA) for Your System (Kjøre innebygd diagnostikk (ePSA) for systemet) i Dells kunnskapsbase.
Tilbake til toppen

11. Spesifikasjoner

Hvis du vil ha mer informasjon om spesifikasjoner for Vostro 15 (3546), kan du se brukerveiledningen for Vostro 15 (3546) på Internett og klikke på PDF-filen ved siden av Brukerveiledning.

Tilbake til toppen

12. Port-plasseringer

Hvis du vil ha mer informasjon om portenes plassering, kan du se brukerveiledningen for Vostro 15 (3546) på Internett og klikke på PDF-filen ved siden av Brukerveiledning.

Tilbake til toppen

13. Tilbakestille System Setup (Systemoppsett) (BIOS) til standardinnstillingene

Alternativ 1:

1. Start datamaskinen på nytt.
  2. Når du blir bedt om det under POST, trykker du på for å åpne skjermbildet for systemoppsett.
  3. I skjermbildet System Setup (Systemoppsett) trykker du på for å åpne menyen Exit (Avslutt).
  4. Trykk på til Restore Defaults (Gjenopprett standarder) er merket, og trykk på .
  5. Trykk på ved Yes (Ja) for å utføre Load Optimized Defaults (Last inn optimaliserte standardinnstillinger), og start datamaskinen på nytt.

Alternativ 2:

1. Start datamaskinen på nytt.
  2. Når du blir bedt om det under POST, trykker du på for å åpne skjermbildet for systemoppsett.
  3. I skjermbildet System Setup (Systemoppsett) trykker du på .
  4. Trykk på ved Yes (Ja) for å utføre Load Optimized Defaults (Last inn optimaliserte standardinnstillinger), og start datamaskinen på nytt.
Tilbake til toppen

14. Datamaskinkomponent gjenkjennes ikke

SupportAssist, tidligere kalt My Dell, oppdager problemer og sender varsler basert på enheten. Dette programmet gir deg tilgang til alt du trenger for å eliminere tilfeldigheter relatert til vedlikehold av PCer og nettbrett. Du kan få mer informasjon om hvordan du skaffer deg og installerer SupportAssist ved å gå til siden SupportAssist for PCs and tablets (SupportAssist for PCer og nettbrett).

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN298480

Dato sist endret: 23/01/2018 12:00 PM