Komme i gang med nettbrettet Dell Venue 10 Pro 5056

Komme i gang med nettbrettet Dell Venue 10 Pro 5056Denne artikkelen er en veiledning i å ta nettbrettet Dell Venue 10 Pro 5056 ut av esken og starte det for første gang.


 1. Finn strømadapteren og USB-til-USB-C-kabelen som fulgte med nettbrettet. Koble strømadapteren til en stikkontakt, og koble USB-C-kontakten til porten nær bunnen av venstre kant av Dell Venue 10 Pro 5056-nettbrettet. Det kan hende at batteriet har ladet seg ut under frakt, derfor kan det være nødvendig å lade batteriet før du starter nettbrettet.
  MERK: Nettbrettet plasseres vannrett med webkameraet på toppen. Du finner strømknappen helt til høyre langs den øverste kanten, og Windows-knappen er nær toppen på den høyre kanten.

  Når du skal slå på nettbrettet, trykker du på og holder nede strømknappen i tre til fem sekunder, og deretter slipper du knappen. Windows vil bruke noen sekunder på å starte opp.

  MERK: Fremgangsmåten nedenfor er for Windows 8.1.
 2. Det første skjermbildet som vises, er skjermbildet for oppsett av Område og språk. Du kan bruke rullegardinmenyen til å velge følgende:
  • Land eller område
  • Appspråk
  • Tastaturoppsett
  • Tidssone

   Når du har gjort alle valgene, trykker du på Neste.
 3. Det neste skjermbildet som vises, er lisensvilkårene for Microsoft Windows. Du kan lese hele Microsoft-lisensavtalen her. Når du er klar til å fortsette, trykker du på Jeg godtar.
 4. I det neste skjermbildet kan du konfigurere Dell Updates (Dell oppdateringer). Skriv inn e-postadressen din (den trenger ikke å være den samme som påloggingsadressen for Microsoft). Du kan merke av for de riktige boksene og velge om du vil motta automatiske oppdateringer fra Dell eller ikke, og om du vil tillate at nettbrettets service-ID-informasjon skal sendes til Dells kundestøtte.
  Når du er ferdig med valgene, trykker du på Neste. Du kan eventuelt velge å hoppe over denne trinnet.
 5. På det neste skjermbildet kan du tilpasse navnet til nettbrettet. Navnet du angir, er det enheten vil bli vist som på nettverk. Dette enhetsnavnet fungerer på akkurat samme måte som på alle bærbare eller stasjonære PC-er som kjører Windows 8.1. Når har skrevet inn PC-navnet, trykker du på Neste.
 6. I det neste skjermbildet kan du koble til Internett. Windows viser en liste over lokalt tilgjengelige WiFi-nettverk. Hvis enheten har et SIM-kort, inneholder skjermbildet også alternativer for tilkobling til et nettverk for mobilt bredbånd. Når du har valgt et nettverk, blir du bedt om å angi nettverkspassordet for å logge deg på. Hvis du har tilgang til ruteren og den støtter Wi-Fi-beskyttet oppsett (WPS), følger du instruksjonene for å koble til med WPS.
 7. På det neste skjermbildet kan du velge om du vil bruke Hurtiginnstillinger om vil forenkle konfigurasjonen, eller du kan velge å tilpasse Windows-innstillingene hvis du har erfaring med Windows 8 eller 8.1.
 8. I det neste skjermbildet kan du konfigurere Windows-kontoen. Hvis du allerede har en Windows-konto, kan du skrive inn e-postadressen og passordet. Du vil bli bedt om å angi en bekreftelseskode som sendes til den e-postkontoen. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du opprette en fra dette skjermbildet.
 9. På det neste skjermbildet kan du konfigurere nettskyinnstillingene på Microsoft SkyDrive. Du kan lagre informasjonen din trygt og sikkert på SkyDrive, som vil gjøre det enkelt å sikkerhetskopiere og gjenopprette data. Du kan velge å hoppe over dette trinnet hvis du vil.
 10. Nå skal du ha kommet til det moderne brukergrensesnittet for Windows 8.1. Du kan trykke på Skrivebord-flisen for å bytte til Windows med tradisjonelt skrivebordsoppsett.Artikkel-ID: SLN299504

Dato sist endret: 04/01/2016 08:03 AM


Vurder denne artikkelen

Nøyaktig
Nyttig
Brukervennlig
Var denne artikkelen nyttig?
Ja Nei
Send oss tilbakemelding
Kommentarer kan ikke inneholde disse spesialtegnene: <>()\
Beklager, men tilbakemeldingssystemet vårt er nede for øyeblikket. Prøv igjen senere.

Takk for tilbakemeldingen.