Komme i gang med nettbrettet Dell XPS 12 9250

I denne artikkelen får du fremgangsmåten for å ta nettbrettet Dell XPS 12 9250 ut av esken og starte det for første gang.

Finn strømadapteren og USB-til-USB-C-kabelen som fulgte med nettbrettet. Sett strømadapteren inn i en stikkontakt, og sett USB-C-kontakten inn i porten på venstre side. Det kan hende at batteriet har ladet seg ut under frakt, derfor kan det være nødvendig å lade batteriet før du starter nettbrettet.
MERK: Nettbrettet plasseres vannrett med webkameraet på toppen. Av/på-knappen er plassert øverst til høyre langs kanten, og Windows-knappen er plassert på midten under skjermen. Hvis du vil ha mer informasjon om porter og funksjoner, kan du gå til hurtigstartveiledningen for XPS 12 på nettstedet for XPS 12-brukerveiledninger.

Når du skal slå på nettbrettet, trykker du på og holder nede strømknappen i tre til fem sekunder, og deretter slipper du knappen. Windows vil bruke noen sekunder på å starte opp.

MERK: Når du slår på nettbrettet for første gang, må du blant annet velge innstillinger for region og språk og opprette eller logge på en konto.

Artikkel-ID: SLN300266

Dato sist endret: 01/12/2015 12:31 PM