Lade og slå på nettbrettet Dell XPS 12 9250

Lade og slå på nettbrettet Dell XPS 12 9250


Merk: Det kan hende at batteriet har ladet seg ut under frakt, derfor kan det være nødvendig å lade batteriet før du starter nettbrettet.

USB-C-kontakten på nettbrettet XPS 12 9250 støtter dataoverføring eller vekselstrømtilkobling, men ikke begge deler samtidig. Når den kobles til USB-porten på en datamaskin, bytter den automatisk til dataoverføringsmosdus, og batteriet lades ikke. Når du skal lade enheten, må du alltid bruke strømadapteren med USB-til-USB-C-kabelen som fulgte med enheten. USB-C-kontakten er på venstre side.

LED-status Hva det betyr
Lyser hvitt Batteriet lades.
Lyser gult Batteriet er på lavt nivå, og nettbrettet er på eller i tilkoblet ventemodus – skjermen er av, men nettbrettet er fortsatt på.
Av Batteriet lades ikke eller batteriet er fulladet.
Blinker gult Batteriet er på et kritisk nivå og har ikke nok strøm til å slå på nettbrettet. Hvis du trykker på strømknappen under denne tilstanden, vil lampen slås på i tre sekunder og deretter slås av. Fortsett å lade nettbrettet.

Normalt tar det rundt fire timer å lade opp batteriet. Du kan sjekke status for lading i operativsystemet.

MERK: Hvis du vil ha mer informasjon om bruk og feilsøking av XPS12, kan du gå til nettstedet for XPS 12-brukerveiledninger.

Når du skal slå på nettbrettet, holder du enheten vannrett med webkameraet øverst, og deretter trykker du på og holder nede av/på-knappen, som du finner øverst til høyre langs kanten, i tre til fem sekunder.
Forsiktig: Lad batteriet i en omgivelsestemperatur på mellom 0 grader Celsius (32 grader Fahrenheit) og 35 grader Celsius (95 grader Fahrenheit). Bruk bare den medfølgende strømadapteren til å lade nettbrettet. Bruk av andre strømadaptere eller mikro-USB-kabler kan føre til skade på nettbrettet.Artikkel-ID: SLN300267

Dato sist endret: 01/12/2015 12:29 PM


Vurder denne artikkelen

Nøyaktig
Nyttig
Brukervennlig
Var denne artikkelen nyttig?
Ja Nei
Send oss tilbakemelding
Kommentarer kan ikke inneholde disse spesialtegnene: <>()\
Beklager, men tilbakemeldingssystemet vårt er nede for øyeblikket. Prøv igjen senere.

Takk for tilbakemeldingen.