Få engelske drivere for enkelte eldre blekk- og laserskrivere fra Dell

Få engelske drivere for enkelte eldre blekk- og laserskrivere fra Dell

For blekkskriverne 926, 946, 962, 964, 966 og A940 fra Dell og laserskriverne P1500 og S2500/S250 fra Dell er det kanskje ikke oppført drivere på Dells nettsted for kundestøtte for engelsktalende. Denne artikkelen gir direkte koblinger til hvor disse filene kan lastes ned.

Merk: Hvis du trenger et annet språk, kan du gå til nettstedet for Dells produktvelger for blekkskrivere eller nettstedet for valg av skrivere (downloads.dell.com) og deretter velge skriveren din og finne språkversjonen du ønsker.
  1. Se avsnittet nedenfor som passer til skriveren og operativsystemet som er installert på datamaskinen (hvis blekkskriveren eller laserskriveren din ikke er oppført nedenfor, betyr det at en engelsk versjon er tilgjengelig på Dells nettsted for kundestøtte).

2. Klikk på koblingen til riktig driver, og klikk deretter på Last ned fil på Dells produktside for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

Innholdsfortegnelse:

1. Dell 926 All In One Inkjet Printer
  2. Dell 946 All In One Printer
  3. Dell 962 All In One Photo Printer
  4. Dell 964 All In One Photo Printer
  5. Dell 966 All in One Inkjet Printer
  6. Dell A940 All In One Personal Printer
  7. Dell Wireless Printer Adapter 3300
  8. Dell Personal Laser Printer P1500
  9. Dell Workgroup Laser Printer S2500/S2500n

1. Dell 926 All In One Inkjet Printer

For Windows 7, 32-biters, Windows Vista, 32-biters, Windows 2000 og Windows XP går du til Dell Photo All-in-One Printer 926 (32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows 7, 64-biters, Windows Vista, 64-biters, og Windows XP, 64-biters, går du til Dell Photo All-in-One Printer 926 (64-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

Tilbake til toppen

2. Dell 946 All In One Printer

For Windows 7, 32-biters, Windows Vista, 32-biters, Windows 2000 og Windows XP går du til Dell Photo All-in-One Printer 946 (Windows 7, Windows Vista, Windows 2000 og Windows XP, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows 7, 64-biters, Windows Vista, 64-biters, og Windows XP, 64-biters, går du til Dell Photo All-in-One Printer 946 (Windows 7, Windows Vista og Windows XP, 64-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

Tilbake til toppen

3. Dell 962 All In One Photo Printer

For Windows 2000 og Windows XP går du til Dell Photo All-in-One Printer 962 (Windows 2000 og XP, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows Vista, 32-biters, går du til Dell Photo All-in-One Printer 962 (Vista, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows Vista, 64-biters, går du til Dell Photo All-in-One Printer 962 (Vista, 64-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

Tilbake til toppen

4. Dell 964 All In One Photo Printer

For Windows XP og Windows 2000 går du til Dell Photo All-in-One Printer 964 (Windows XP og Windows 2000, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows Vista, 32-biters, går du til Dell Photo All-in-One Printer 964 (Vista, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows XP, 64-biters, går du til Dell Photo All-in-One Printer 964 (XP, 64-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows Vista, 64-biters, går du til Dell Photo All-in-One Printer 964 (Vista, 64-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

Tilbake til toppen

5. Dell 966 All in One Inkjet Printer

For Windows 7, 32-biters, Windows Vista, 32-biters, Windows 2000 og Windows XP går du til Dell Photo All-in-One Printer 946 (Windows 7, Windows Vista, Windows 2000 og Windows XP, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows 7, 64-biters, Windows Vista, 64-biters, og Windows XP, 64-biters, går du til Dell Photo All-in-One Printer 966 (Windows 7, Windows Vista og Windows XP, 64-biters). Klikk på Lagre fil, og velg deretter hvor du vil laste ned filen. Når den er lastet ned, åpner du plasseringen og kjører filen og følger instruksjonene.

Tilbake til toppen

6. Dell A940 All In One Personal Printer

For Windows 2000 og Windows XP går du til Dell Photo All-in-One Printer A940 (Windows 2000 og Windows XP). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows Vista, 32-biters, går du til Dell Photo All-in-One Printer A940 (Vista, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows Vista, 64-biters, går du til Dell Photo All-in-One Printer A940 (Vista, 64-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

Tilbake til toppen

7. Dell Wireless Printer Adapter 3300

For Windows Vista, 32-biters, og Windows Vista, 64-biters, går du til Dell Wireless Printer Adapter 3300 (Windows Vista, 32-biters og 64-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows 2000 og Windows XP går du til Dell Wireless Printer Adapter 3300 (Windows 2000 og Windows XP, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

Tilbake til toppen

8. Dell Personal Laser Printer P1500

For Windows Millennium Edition (Me) og Windows NT 4.0 går du til Dell Personal Laser Printer P1500 (Windows Millennium Edition (Me) og Windows NT 4.0, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows 2000 og Windows XP går du til Dell Personal Laser Printer P1500 (Windows 2000 og Windows XP, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

Tilbake til toppen

9. Dell Workgroup Laser Printer S2500/S2500n

For Windows Millennium Edition (Me) og Windows NT 4.0 går du til Dell Personal Laser Printer S2500/S2500n (Windows Millennium Edition (Me) og Windows NT 4.0, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

For Windows 2000 og Windows XP går du til Dell Personal Laser Printer S2500/S2500n (Windows 2000 og Windows XP, 32-biters). Klikk på Last ned fil for å starte installeringen. Se avsnittet med installeringsinstruksjoner hvis du vil ha mer informasjon.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN302442

Dato sist endret: 01/11/2018 07:42 AM