Oppdatere fastvare og drivere på PowerEdge-servere som kjører VMware

Oppdatere fastvare og drivere på PowerEdge-servere som kjører VMware

Denne artikkelen gir deg et utgangspunkt for å kunne vedlikeholde og oppdatere flere PowerEdge-servere som kjører under VMware ESXi.

Drivere og fastvare kan oppdateres på en server. Hvis du vil vite mer om forskjellen, kan du lese artikkelen SLN300662

Merk: Se matrisen for Vmware-kompatibilitet før du starter en oppdatering: https://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php

Drivere leveres av VMware og er ikke oppført på Dells nettsted for kundestøtte.  Bare Windows-drivere og sertifiserte Linux-drivere er tilgjengelige på Dells nettsted. Vi anbefaler at du bruker VMware Update Manager til å oppdatere drivere.

Fastvare leveres av Dell. Det er flere måter å oppdatere dem på:

Hvis ESXi-serveren kan slås av, anbefales det å bruke Dell ISO-oppdateringen. Oppstart fra denne filen oppdaterer automatisk all fastvare. Nedlastingskoblingen og trinnene er angitt i artikkelen SLN296511 Oppdatere Dell PowerEdge-servere via oppstartbare medier / ISO.
Du kan også bruke iDRAC-webgrensesnittet til å oppdatere én og én del av fastvaren.

Hvis du administrerer flere servere, anbefales det å bruke behandlingsverktøyet OpenManage Essentials fra Dell, som gjør det mulig å oppdage, overvåke og oppdatere flere servere samtidig. Det opprettes en tilkobling til den eksterne iDRAC for å administrere den eksterne serveren. Du finner mer informasjon om OME her SLN129295 Slik konfigurerer du iDRAC og alternativer for systemadministrering på PowerEdge-servere.