Det oppsto et problem ved konfigurasjon av (OBE) Windows10 RS2 i Dell alt-i-ett-systemer

Det oppsto et problem ved konfigurasjon av (OBE) Windows10 RS2 i Dell alt-i-ett-systemer

Windows10 RS2 viser en melding som forteller sluttbrukeren at det ble funnet et problem.  Feilmeldingen sier at "et problem er oppdaget/funnet" etter at du har opprettet en brukerprofil under første Open Box Experience (OBE).

Påvirkede modeller:

• Inspiron 3052
  • Inspiron 3055
  • Inspiron 3452
  • Inspiron 3455
  • Inspiron 20 3064
  • Inspiron 24 3464
  • Inspiron 3263
  • Inspiron 3264 AIO
  • Inspiron 3265
  • Inspiron 24 5488
  • Vostro 3052
  • Vostro 3055
  • Vostro 5460

Dette er fordi brukernavnet er for kort (Eksempel: A, 123 og så videre.).  Operativsystemet (OS) kunne ikke identifisere det riktig og gir derfor en melding til sluttbrukeren om å prøve på nytt. Klikk på Prøv på nytt/Retur-knappen nederst på skjermen, og legg inn brukernavn og passord på nytt for å løse problemet.

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN306756

Dato sist endret: 29/08/2017 02:15 PM