Systemveiledning for Dell Latitude 3480

Latitude 3480

Hurtigkoblinger

Komme i gang med Dell-datamaskinen Systemdokumentasjon – Håndbøker/dokumenter Finn service-ID-en og ekspresservicekoden din Drivere og nedlastinger fra Dell Servicestatus og serviceinformasjon Endring av eierskap av systemet Rapportering av mistet eller stjålet system

Systemveiledning for Dell Latitude 3480: Inneholder koblinger til brukerveiledninger og nyttig informasjon om systemet ditt

Utvid hver del nedenfor for å se informasjon om hvordan du kan bruke Dell Latitude 3480

Bli kjent med datamaskinen:

Her finner du en kobling til systemhåndboken:

I dette avsnittet finner du koblinger til informasjon om plasseringen til kontakter og porter, bilder av systemet ditt og hjelp for å komme i gang med systemet.

Forsiktig: Før du arbeider på maskinen, er det verdt å vurdere følgende sikkerhetsinformasjon: Sikkerhetsregler under arbeid med elektrisk utstyr
Merk: Når du har klikket på koblingen ovenfor, kan du velge språk fra rullegardinknappen.

Velg språk

Installasjonsalternativer:

Denne delen omhandler alternativer for ny installasjon av det støttede operativsystemet på systemet ditt.

Du finner mer informasjon i kategoriene nedenfor.

Microsoft Windows

For å få informasjon om de ulike versjonene av Windows-operativsystemer kan du klikke på følgende kobling:

Drivere:

Denne delen gir informasjon om drivere og den nødvendige rekkefølgen for installasjon av de ulike
versjonene av Windows-operativsystemet som støttes på Dell-datamaskinen.

Installasjonsrekkefølge for drivere:
Identifisere drivere som ikke dekkes i installasjonsrekkefølgen:

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av systemet

Denne delen gir informasjon om alternativer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting på systemet ditt.

Med mindre du har angitt gjenopprettingsmedium i bestillingen din, leveres ikke Windows 10-systemet med en USB-flashstasjon eller plater for gjenoppretting. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du oppretter gjenopprettingsmedier for systemet ditt i tilfelle det skulle oppstå en uopprettelig systemfeil, kan du følge koblingen nedenfor:

Windows Recovery Environment (WinRE)

På fabrikkinstallerte Windows 10-systemer kan du ved hjelp av WinRE gjenopprette systemet tilbake til den opprinnelige fabrikkinnstillingen. Du finner mer informasjon ved å bruke koblingen nedenfor:

Dell gjenopprettingsimage for Microsoft Windows

Du kan også laste ned et gjenopprettingsimage av Microsoft Windows-systemet tilpasset Dell-produktet ditt fra nettstedet for Dells kundestøtte.

Merk: Gjenopprettingsimaget inneholder Windows-versjonen som er installert på datamaskinen din. Denne nedlastingen er bare tilgjengelig på enkelte systemer.

Dell Backup and Recovery (DBAR)

For systemer før Windows 10 er DBAR en fleksibel applikasjon for automatisert sikkerhetskopiering og gjenoppretting som er utviklet for å gi pålitelig beskyttelse av de viktigste digitale dokumentene og minnene dine med bare noen få klikk.

Med mindre du har angitt gjenopprettingsmedier i bestillingen, blir ikke systemet ditt levert med en SB-flashstasjon eller plater for gjenoppretting. Du kan også bruke DBAR-applikasjonen til å opprette gjenopprettingsmedier for systemet i tilfelle en uoppretelig systemfeil.

Du finner mer informasjon på støttesiden for Dell Backup and Recovery:

Du finner mer informasjon om systemer som har blitt oppgradert til Windows 10, i følgende artikkel:

Du finner mer generell informasjon om Windoes-gjenoppretting i følgende artikkel:

Dell SupportAssist for PC-er og nettbrett:

SupportAssist, tidligere kalt My Dell, gir systemoppdateringer, oppdager problemer og sender varsler basert på enheten, noe som gjør det enklere å løse og forebygge problemer. Dette programmet gir deg tilgang til alt du trenger for å eliminere tilfeldigheter relatert til vedlikehold av PCer og nettbrett. Du finner mer informasjon og installasjonsinstruksjoner på følgende kobling:

Feilsøking og feilkoder:

Denne delen inneholder koblinger til artikler om diagnostikk og ulike feilmeldinger, signalkoder og diagnostikklampekoder som kan bidra til å feilsøke potensielle problemer med maskinvare og programvare på systemet ditt.

Du kan også bruke de diagnostiske verktøyene på nettsiden for Dells kundestøtte. Dette krever at Dell System Detect og SupportAssist er installert på systemet ditt. Dette utføres hvis du velger å kjøre diagnostikk. Du kommer til diagnostikken ved å følge koblingen nedenfor:

Maskinvare:

I delen nedenfor finner du koblinger til artikler som inneholder informasjon om de ulike maskinvaretypene på systemet ditt. Artiklene kan hjelpe deg å feilsøke eventuelle problemer som kan identifiseres ved hjelp av diagnostikken ovenfor. Det finnes også generelle "Slik gjør du"-artikler som kan hjelpe deg med oppgaver, for eksempel å oppdatere BIOS eller oppgradere en harddisk.

Strømadapter og batteri
Lyd
BIOS og hovedkort
Vifte- og overopphetingsproblemer
Harddiskproblemer
Problemer med inndataenheter
Minne
Nettverk, Wi-Fi, Bluetooth
Ingen POST, ingen strøm
Optisk stasjon
Porter, portreplikatorer og dokkingstasjoner
Videoproblemer

Ekstra programvare, sikkerhet og kryptering, og anti-virus:

Denne delen dekker programvaren som støttes på systemet, og den har også koblinger til informasjon om sikkerhet og kryptering og antivirus.

Du finner mer informasjon i kategoriene nedenfor.

Programvare

Systemet sendes med enkelte forhåndsinstallerte applikasjoner og programvare som er utformet for å gjøre
livet ditt enklere. Denne delen inneholder koblinger til informasjon om disse.

For å få tilgang til Dell Download Center klikker du på følgende kobling:

Klikk på følgende kobling for å få tilgang til Dell-nettstedet for applikasjoner og programvare:

Programvaren som selges med maskinen:

Dette avsnittet inneholder informasjon om noe av programvaren som er forhåndsinstallert på og selges med systemet.

Noen av programvareproduktene som selges på kjøpstidspunktet, må lastes ned når du mottar datamaskinen.
Dette oppnås ved hjelp av Dell Digital levering. Du finner mer informasjon via koblingene nedenfor:

Merk: Programvarekoblingene nedenfor støttes i ProSupport-servicen

Sikkerhet og kryptering

Denne delen inneholder koblinger til informasjon om sikkerhet og kryptering på Dell-systemet ditt.

Dell Data Protection | Access (DDPA)
Dell Data Protection - Encryption (DDPE)

Hvis du trenger hjelp med et emne som ikke er dekket i denne veiledningen, kan du bruke søkefeltet øverst til høyre på denne siden for å få ytterligere hjelp

Artikkel-ID: SLN306919

Dato sist endret: 24/04/2018 03:53 AM