Nettbrettet Latitude 12 Rugged Extreme 7212: bruke ePSA og diagnoselampene

Nettbrettet Latitude 12 Rugged Extreme 7212: bruke ePSA og diagnoselampene

Sammendrag: ePSA og diagnoseindikatorene er ulike på bærbare PC-er og nettbrett. Denne artikkelen gir informasjon som gjelder for Latitude 12 Rugged Extreme 7212-systemet.

Innholdsfortegnelse:

1. Kjøre ePSA-diagnoseserien
  2. Hvor finner du diagnoseindikatoren, og hva betyr lysene?

Kjøre ePSA-diagnoseserien

Diagnostiseringen Dell ePSA (enhanced Pre-Boot System Assessment) kjører en fullstendig serie av maskinvarekontroller på systemet for å sikre at alle enhetene fungerer. Dette er innebygd i BIOS og fungerer utenfor operativsystemet.

Du kan lese mer om ePSA-diagnostikk ved å følge denne koblingen:

1. Slå på Latitude-nettbrettet

1

1. Hold nede volum ned-knappen under oppstart av systemet helt til BIOS-skjermbildet vises. Oppstart er når skjermbildet med Dell-logoen vises, før maskinen har startet operativsystemet.

Andre

1. Slå på Latitude-nettbrettet

1

1. Hold nede knappen for volum opp under oppstart av systemet helt til oppstartsmenyen vises. Oppstart er når skjermbildet med Dell-logoen vises, før maskinen har startet operativsystemet.

Andre

1. Bruk volum opp-knappen til å navigere gjennom listen i oppstartsmenyen til Diagnostics (Diagnose), og trykk på volum ned-knappen for å velge alternativet.

2. Systemet begynner nå å kjøre ePSA-verktøyet automatisk.

1. Slå på Latitude-nettbrettet

1

1. Trykk raskt på F12--tasten under oppstart av systemet helt til oppstartsmenyen vises. Oppstart er når skjermbildet med Dell-logoen vises, før maskinen har startet operativsystemet.

2. Bruk markørtastene til å navigere gjennom listen i oppstartsmenyen til Diagnostics (Diagnose), og trykk på Enter-tasten for å velge alternativet.

3. Systemet begynner nå å kjøre ePSA-verktøyet automatisk.

Teste maskinvare ved hjelp av ePSA

ePSA starter automatisk en Quick Test (Hurtigtest) på alle oppdagede maskinvareenheter, uten å vente på bekreftelse fra deg. (Med unntak av LCD-testen, som venter på svar fra deg på et spørsmål på skjermen.) Hvis du vil velge en spesifikk del du vil teste, kan du trykke på ESC-tasten for å avbryte hurtigtesten og i stedet velge Thorough Test Mode (Grundig testmodus).

Tilbake til toppen

Hvor finner du diagnoseindikatoren, og hva betyr lysene?

På dette systemet består diagnoseindikatoren av én enkelt LED-lampe på selve av/på-knappen, og den bruker både farge og antall lysblink til å kommunisere feilkoder.

Det betyr at LED-indikatoren består av 2 grupper med tall, én for hver farge.

• Det første tallet viser til antall gule blink fra LED-lampen. (Fra 1 til 9 blink)
  • Det andre tallet viser til antall hvite blink fra LED-lampen. (Fra 1 til 9 blink)
LED-kode Feilbeskrivelse Foreslåtte trinn
2, 1 CPU
2, 2 Hovedkort: BIOS ROM-feil
  • Prøv å oppdatere BIOS med den siste revisjonen.
  • KontaktTeknisk støttehvis problemet fortsetter
2, 3 Ikke noe minne
2, 4 Minnefeil
2, 6 Systemkort: brikkesett
2, 7 LCD
3, 3 BIOS-gjenopprettingsimage ble ikke funnet
3, 4 BIOS-gjenopprettingsimage er ugyldig

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN307536

Dato sist endret: 31/10/2019 05:49 PM