Hvordan finne ut hvilken RAID-kontroller som er installert på serveren - Training Information - 149540

Hvordan finne ut hvilken RAID-kontroller som er installert på serveren - Training Information - 149540

Identifisere PERC-kontrolleren som er installert på systemet

Når serveren slås på for første gang, viser selvtestprosessen (POST) produsentens BIOS for hver PowerEdge Expandable RAID Controller (PERC). Under POST-prosessen skal du se én av de to meldingene nedenfor når systemet initialiserer RAID-kontrolleren:

1. Hvis du har en Adaptec PERC, vil du se følgende melding:

Dell PowerEdge Expandable RAID Controller 2, BIOS VX.X [Bygg XXXX]
    (c) 1998-2000 Adaptec, Inc. Med enerett.
    <<< Trykk på <CTRL>+<A> for konfigurasjonsverktøyet. >>>

2. Hvis du har en LSI Logic (tidligere kjent som American Megatrends Inc. [AMI]) PERC, vil du se følgende melding:

Dell PowerEdge Expandable RAID Controller
    Copyright (C) AMERICAN MEGATRENDS INC.
    Trykk på <CTRL>+<M> for å kjøre konfigurasjonsverktøyet.

De ulike PERC-kontrollerne fra begge produsentene er oppført nedenfor:

Adaptec-kontrollere

• PERC 2 (PCI)
  • PERC 2/Si: PowerEdge 2400
  • PERC 3/Si: PowerEdge 2450
  • PERC 3/Di: PowerEdge 4400, PowerEdge 2500 og PowerEdge 2550

Merk:
PERC 2 er et PCI-basert kontrollkort, mens de andre tre kontrollerne er integrert på systemkortene.

AMI/LSI-kontrollere

• PERC II
  • PERC 2/SC
  • PERC 2/DC
  • PERC 3/SC
  • PERC 3/DC
  • PERC 3/DC Lite
  • PERC 3/QC
  • PERC 4/SC
  • PERC 4/DC
  • PERC 4e/DC
  • PERC 5/E
  • PERC 5/i
  • PERC 6/E
  • PERC 6/i

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN68969

Dato sist endret: 12/04/2016 02:33 PM