• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

RHEL-relatert nettverksdrift

Sammendrag: Nettverksdrift i RHEL

Instruksjoner

HOW10453_en_US__1OSBannerTop

Versjon 1.0

Nettverksdrift i RHEL

Når vi snakker om nettverksdrift og nettverk, vil du sannsynligvis umiddelbart tenke på nettverkskort, svitsjer og rutere, som alt er maskinvare som kontrollerer nettverket. Noen aspekter av nettverksdrift er imidlertid også avhengig av operativsystemet, mens andre aspekter alternativt kan konfigureres og kontrolleres fra operativsystemet, spesielt når det gjelder virtualisering. Så her finner du noen ressurser til de sidene av nettverksdrift i Red Hat Enterprise Linux (RHEL) som kan være til hjelp.

HOW10453_en_US__2BackBlue Tilbake til hovedmenyen

1. Slik oppretter du NIC-bonding i Linux

Artikkelegenskaper

Berørt produkt

PowerEdge, Red Hat Enterprise Linux Version 5, Red Hat Enterprise Linux Version 6, Red Hat Enterprise Linux Version 7

Dato for siste publisering

12 apr. 2023