Veiledning i overføring av eierskap og registrering for detaljhandel

Veiledning i overføring av eierskap og registrering for detaljhandelØnsker du å oppdatere eller endre eierskaps- og/eller garantiinformasjonen for Dell-systemet ditt? Denne artikkelen viser deg hvordan.


Innholdsfortegnelse:

 1. Registrering for detaljhandel
 2. Registrering for tredjepart eller produkter som ikke er produsert av Dell
 3. Overføring av eierskap
 4. Overføring av eierskap – Amazon
 5. Overføring av eierskap – eBay
 6. Vanlige spørsmål

1. Registrering for detaljhandel

Hvis du kjøpte Dell-produktet i en butikk (ikke direkte fra Dell), trenger du ikke å overføre produktet, men du må registrere produktet.

Dell anbefaler at du registrerer og/eller overfører Dell-produktet ditt for å sikre at du får tilgang til servicetjenestene og andre fordeler ved Dell-eierskapet, for eksempel eksklusive tilbud og belønninger.

Det vil også gi deg enklere tilgang til Dells støttetjenester i tilfelle det oppstår problemer med systemet ditt.

Gå til www.dell.com/register, og oppgi den nødvendige informasjonen

Merk: For enkelte Amazon- og eBay-kjøp (eller kjøp på lignende steder i den aktuelle regionen) må kunder følge trinnene for overføring av eierskap i de tilsvarende delene.

Når du kjøper produktet direkte fra Dell, blir systemet ditt registrert automatisk.

Du kan vise følgende video for ytterligere informasjon (bare på engelsk)

Tilbake til toppen


2. Registrering for tredjepart eller produkter som ikke er produsert av Dell

Produkter som ikke har Dell-merket påtrykt, kalles produkter som ikke er produsert av Dell, eller tredjepartsprodukter.

Ta kontakt med den aktuelle produsenten ved spørsmål om støtte- eller produktregistreringsprosessen

Tilbake til toppen


3. Overføring av eierskap

***Garantiservice kan bli avslått hvis eierskap ikke kan bekreftes***

Det er to hovedgrunner til at den opprinnelige registrerte eierskapsinformasjonen bør endres:

 • Eierskapet er endret – du har nylig kjøpt eller fått et brukt Dell-produkt
 • Systemet har blitt permanent flyttet eller flyttet til et annet land

For systemer som har blitt permanent flyttet (6 måneder eller mer) er servicekontrakten som ble kjøpt for et system på salgstidspunktet (POS), gyldig i landet der systemet ble kjøpt.

Dell vil overføre servicekontrakten dersom Dell har fått beskjed om flyttingen og service er tilgjengelig på det nye stedet. Kontraktene Return to Depot, Complete Care, Same Day og Parts Only er ikke alltid tilgjengelig for overføring utenfor regionen hvor dekningen ble kjøpt. Se kontraktavtalen din for mer informasjon.

 

 1. Velg landet ditt nederst på siden på nettstedet for kundestøtte: www.dell.com/support/home. Klikk deretter på Kundestøtte på det øverste banneret, så på Service- og støttetjenester og til slutt på Overføring av eierskap på menyen.

 2. På siden Overføring av service og eierskap velger du hvor mange produkter du skal overføre, enten Ett enkelt produkt eller Opptil fem produkter.

  • For ett enkelt produkt angir du service-ID-en manuelt eller bruker knappen Finn produktet. Deretter klikker du på knappen Fortsett.

  • Hvis du vil legge til opptil fem service-ID-er, angir du hver ID manuelt og trykker på knappen Add Another (Legg til en ytterligere) til du har lagt til opptil fem service-ID-er. Når du er ferdig, trykker du på Continue (Fortsett).

 1. Du finner koblinger til andre typer overføringer under Fortsett-knappen. Disse er:

  • Masseoverføring (mer enn fem)Registrering for detaljhandel

  • Compellent and Force10 products (Compellent- og Force10-produkter)

  • EqualLogic products (EqualLogic-produkter)

  • Other Products (Andre produkter)

 2. Fyll ut så mye informasjon om tidligere eier som mulig.

  Merk:
  • Hvis systemet ble kjøpt direkte fra Amazon, dvs. Sold by Amazon (Solgt av Amazon), følger du prosessen for registrering for detaljhandel ovenfor.

  • For Amazon Marketplace og eBay angir du dette i feltene First Name (Fornavn) og Last Name (Etternavn).

  • Du vil kunne bli kontaktet av Dell via e-post og bli bedt om å klargjøre informasjonen du har gitt, eller sørge for et kjøpsbevis, slik at det kan gis tillatelse til overføringen.

  Avhengig av systemtypen kan du bli bedt om å angi firmanavn.

  Hvis feltet du prøver å fylle ut, IKKE er "valgfritt", og du ikke har informasjonen, må du angi "ukjent" for å kunne fortsette å fylle ut skjemaet. For postnummer angir du 99999 hvis det ikke er kjent.

  Merk: Ufullstendige eller uriktige opplysninger fører til en forsinkelse i behandlingen av forespørselen din og kan resultere i at du blir nektet overføring av eierskap.
 1. Fullfør Informasjon om den nye eieren. Trykk deretter på Fortsett

 2. Siden Review (Se gjennom) vises. Der kan du kontrollere informasjonen og redigere eventuelle feil før du fortsetter.

 3. Før du trykker Continue (Fortsett), må du velge avmerkingsboksen som sier at du har lest og godtatt vilkårene og betingelsene.

 4. Den siste siden er bekreftelsessiden. Hvis du har behov for å overføre flere systemer, kan du trykke på knappen Overfør et annet produkt.

Du kan vise følgende video for ytterligere informasjon (bare på engelsk)

Tilbake til toppen


4. Overføring av eierskap – Amazon

Amazon-kunder må være oppmerksomme på at det vil kunne bli bedt om mer kjøpsinformasjon før overføring av eierskap eller registrering for detaljhandel kan skje.

Hvis du kjøpte systemet direkte fra Amazon, dvs. Sold by Amazon (Solgt av Amazon), følger du prosessen for registrering for detaljhandel i del 1

Hvis systemet ble Fulfilled by Amazon (levert av Amazon) og kjøpt av et tredjepartsselskap gjennom Amazon-markedsplassen, må du følge prosessen for Overføring av eierskap ovenfor i Del 2

Tilbake til toppen


5. Overføring av eierskap – eBay

eBay-kunder (og kunder fra tilsvarende nettsteder i regionen sin) må være oppmerksomme på det vil kunne bli bedt om mer kjøpsinformasjon før overføring av eierskap kan skje.

Hvis systemet ble kjøpt enten nytt eller brukt fra eBay, må du følge prosessen for Overføring av eierskap ovenfor i Del 2

Tilbake til toppen


6. Vanlige spørsmål

 • Hvorfor bør jeg registrere eller overføre eierskapet til Dell-produktet mitt?

  • Dell anbefaler at du registrerer og/eller overfører Dell-produktet ditt for å sikre at du opprettholder systemgarantien og får fordelene av eksklusive tilbud og belønninger. Det vil også gi deg enklere tilgang til Dells støttetjenester i tilfelle det oppstår problemer med systemet ditt.

 • Hvilken informasjon trenger jeg for å bekrefte eierskap?

  • Teknisk støtte vil spørre om den opprinnelige eierens navn eller firmanavn og/eller annen informasjon om det opprinnelige eierskapet (adresse, for eksempel) samt service-ID eller kode for hurtigservice.

 • Hvor lang tid vil overføringen ta?

  • Overføringsprosessen kan ta opptil 7–10 virkedager (innenlands overføring) eller opptil 15 virkedager (internasjonal overføring). Men dette kan variere som følge av mengden informasjon som sendes inn.

 • For mer informasjon om garantier:

 • Ble systemet kjøpt brukt, via et auksjonsnettsted eller et tredjepartsselskap?

  • For å benytte deg av eventuell gjenværende garanti (hvis aktuelt) for et Dell-system som er kjøpt via et auksjonsnettsted eller fra en tredjepart, må du fylle ut skjemaet for overføring av eierskap med en av eller begge disse informasjonsdelene:

   • Informasjon om tidligere eier
   • Service-ID og kode for hurtigservice
Merk: I henhold til Dells retningslinjer for personvern kan ikke Dell viderebringe noe kontoinformasjon til en tredjepart. Derfor kan ikke Dell-representanter gjennomføre en overføring av eierskap på vegne av en annen part. Se mer informasjon i Dells retningslinjer for personvern

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN143036

Dato sist endret: 11/01/2018 07:31 AM


Vurder denne artikkelen

Nøyaktig
Nyttig
Brukervennlig
Var denne artikkelen nyttig?
Ja Nei
Send oss tilbakemelding
Kommentarer kan ikke inneholde disse spesialtegnene: <>()\
Beklager, men tilbakemeldingssystemet vårt er nede for øyeblikket. Prøv igjen senere.

Takk for tilbakemeldingen.