USB-porten på flatskjermen fungerer ikke

Artikkelsammendrag: Denne artikkelen beskriver hvordan du feilsøker USB-portene på en flatskjerm.

Innholdsfortegnelse:

1. Kontroller at utgående USB-kabel er koblet til.
  2. Start datamaskinen og skjermen på nytt.
  3. Kontroller at skjermen er slått på.
  4. Prøv en annen USB-port på skjermen.
  5. Prøv å koble USB-enheten til en annen USB-port på datamaskinen.

Problem 1: Kontroller at utgående USB-kabel er koblet til.

1. Kontroller at skjermen og datamaskinen er koblet sammen med en USB-kabel i tillegg til skjermkabelen.

2. Kontroller at den ene enden av USB-kabelen (Figur 1) er koblet til USB-kontakten ved siden av de andre kontaktene på skjermen.

Figur 1: Utgående USB-kabel med enden som kobles til skjermen.

3. Kontroller at den andre enden av USB-kabelen er koblet til datamaskinen.

Tilbake til toppen

Problem 2: Start datamaskinen og skjermen på nytt.

1. Start datamaskinen på nytt.

2. Slå datamaskinen av og på igjen.

3. Sørg for at skjermen har vært avslått i minst 15 sekunder før du kontrollerer USB-tilkoblingen.

Tilbake til toppen

Problem 3: Kontroller at skjermen er slått på.

Kontroller at strømlyset på skjermen er på og vises på dataskjermen.

Tilbake til toppen

Problem 4: Prøv en annen USB-port på skjermen.

Koble fra USB-enheten du prøver å bruke, og koble den til en annen USB-port på skjermen.

Tilbake til toppen

Problem 5: Prøv å koble USB-enheten til en annen USB-port på datamaskinen.

Koble enheten direkte til en USB-port på datamaskinen for å kontrollere at den fungerer.

Tilbake til toppen

Artikkel-ID: SLN145032

Dato sist endret: 20/07/2012 12:00 AM