• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Laste ned og installere Dell KM713 trådløst tastatur Caps Lock Indicator-applikasjon

Sammendrag: Følg trinnene nedenfor for å laste ned og installere Dell KM713 indikator for trådløs tastaturhettelås.

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Symptomer

Fremgangsmåte for å laste ned og installere applikasjonen for Dell KM713 trådløs tastaturhettelåsindikator

Årsak

Dell KM713 trådløse tastaturhetter Lås indikatorapplikasjon

Oppløsning

1. Gå til siden for programmet Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator and Eject Key Application (Dell KM713 trådløst tastatur Caps Lock-indikator og utløsertast).

2. Klikk på Download File (Last ned fil) på siden for KM713-drivere.

3. Klikk på Save (Lagre).

4. Noter deg plasseringen driveren blir lastet ned til.

5. Klikk på Save (Lagre).

6. Når filen er lastet ned, klikker du Åpne mappe.

7. Klikk filnavnet for å starte installasjonen.

8. Det kan hende at vinduet User Account Control (Brukerkontokontroll) vises. Hvis det gjør det, klikker du på Allow (Tillat), Run (Kjør) eller Yes (Ja).

9. Klikk på fortsett , og følg instruksjonene for å installere driveren.

Berørt produkt

Desktops & All-in-Ones

Dato for siste publisering

02 sep. 2021