• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Systemveiledning for Dell Latitude E6540

Sammendrag: Denne siden inneholder en systemveiledning for Dell Latitude E6540 med koblinger til nyttig informasjon

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Symptomer

Årsak

Utvid hver del nedenfor for å se informasjon om hvordan du bruker Dell Latitude E6540

Bli kjent med datamaskinen:

Her finner du en kobling til systemhåndboken:

I dette avsnittet finner du koblinger til informasjon om plasseringen til kontakter og porter, bilder av systemet ditt og hjelp for å komme i gang med systemet.

Forsiktig: Før du arbeider på maskinen bør du ta hensyn til følgende sikkerhetsinformasjon: Sikkerhetsregler under arbeid med elektrisk utstyr

Installasjonsalternativer:

Denne delen omhandler alternativer for ny installasjon av det støttede operativsystemet på systemet ditt

Du finner mer informasjon på fanene nedenfor

Microsoft Windows

Hvis du vil ha informasjon om de ulike versjonene av Windows-operativsystemer, klikker du på følgende kobling:

Drivere:

Denne delen gir informasjon om drivere og den nødvendige installasjonsrekkefølgen for de ulike
versjonene av Windows-operativsystemet som støttes på Dell-datamaskinen.

Installasjonsrekkefølge for drivere:
  • Hvis du vil ha informasjon om installasjonsrekkefølgen for drivere for Windows 8 og Windows 10, kan du bruke Windows 7-artikkelen som veiledning og hente driverne herfra: www.dell.com/support/drivers
Identifisere drivere som ikke dekkes i installasjonsrekkefølgen:

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av systemet

Denne delen gir informasjon om alternativer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting på systemet ditt.

Med mindre du har angitt gjenopprettingsmedium i bestillingen din, leveres ikke Windows 10-systemet med en USB-flashstasjon eller plater for gjenoppretting. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du oppretter gjenopprettingsmedier for systemet ditt i tilfelle det skulle oppstå en uopprettelig systemfeil, kan du følge koblingen nedenfor:

Windows Recovery Environment (WinRE)

På fabrikkinstallerte Windows 10-systemer kan du ved hjelp av WinRE gjenopprette systemet tilbake til den opprinnelige fabrikkinnstillingen. Du finner mer informasjon ved å bruke koblingen nedenfor:

Dell gjenopprettingsimage for Microsoft Windows

Du kan også laste ned et gjenopprettingsimage av Microsoft Windows-systemet tilpasset Dell-produktet ditt fra nettstedet for Dells kundestøtte.

Merk: Gjenopprettingsimaget inneholder Windows-versjonen som er installert på datamaskinen din. Denne nedlastingen er bare tilgjengelig på enkelte systemer.

Dell Backup and Recovery (DBAR)

For systemer før Windows 10 er DBAR en fleksibel applikasjon for automatisert sikkerhetskopiering og gjenoppretting som er utviklet for å gi pålitelig beskyttelse av de viktigste digitale dokumentene og minnene dine med bare noen få klikk.

Med mindre du har angitt gjenopprettingsmedier i bestillingen, blir ikke systemet ditt levert med en SB-flashstasjon eller plater for gjenoppretting. Du kan også bruke DBAR-applikasjonen til å opprette gjenopprettingsmedier for systemet i tilfelle en uopprettelig systemfeil.

Du finner mer informasjon på støttesiden for Dell Backup and Recovery:

Du finner mer informasjon om systemer som har blitt oppgradert til Windows 10, i følgende artikkel:

Du finner mer generell informasjon om Windows-gjenoppretting i følgende artikkel:

Dell SupportAssist for PC-er og nettbrett:

SupportAssist, tidligere kalt My Dell, gir systemoppdateringer, oppdager problemer og sender varsler basert på enheten, noe som gjør det enklere å løse og forebygge problemer. Dette programmet gir deg tilgang til alt du trenger for å eliminere tilfeldigheter relatert til vedlikehold av PC-er og nettbrett. Du finner mer informasjon og installasjonsinstruksjoner på følgende kobling:

Feilsøking og feilkoder:

Denne delen inneholder koblinger til artikler om diagnostikk og ulike feilmeldinger, signalkoder og diagnostikklampekoder som kan bidra til å feilsøke potensielle problemer med maskinvare og programvare på systemet ditt.

Du kan også bruke de diagnostiske verktøyene på nettsiden for Dells kundestøtte. Dette krever at Dell System Detect og SupportAssist er installert på systemet ditt. Dette utføres hvis du velger å kjøre diagnostikk. Du kommer til diagnostikken ved å følge koblingen nedenfor:

Maskinvare:

I delen nedenfor finner du koblinger til artikler som inneholder informasjon om de ulike maskinvaretypene på systemet ditt. Artiklene kan hjelpe deg å feilsøke eventuelle problemer som kan identifiseres ved hjelp av diagnostikken ovenfor. Det finnes også generelle "Slik gjør du"-artikler som kan hjelpe deg med oppgaver, for eksempel å oppdatere BIOS eller oppgradere en harddisk.

Strømadapter og batteri
Lyd
BIOS og hovedkort
Vifte- og overopphetingsproblemer
Harddiskproblemer
Problemer med inndataenheter
Minne
Nettverk, Wi-Fi, Bluetooth
Ingen POST, ingen strøm
Optisk stasjon
Porter, portreplikatorer og dokkingstasjoner
Videoproblemer

Ekstra programvare, sikkerhet og kryptering, og anti-virus:

Denne delen dekker programvaren som støttes på systemet, og den har også koblinger til informasjon om sikkerhet og kryptering og antivirus.

Du finner mer informasjon på fanene nedenfor

Programvare

Systemet sendes med enkelte forhåndsinstallerte applikasjoner og programvare som er utformet for å gjøre
det enklere for deg. Denne delen inneholder koblinger til informasjon om disse.

For å få tilgang til Dell Download Center klikker du på følgende kobling:

Klikk på følgende kobling for å få tilgang til Dell-nettstedet for applikasjoner og programvare:

Programvaren som selges med maskinen:

Dette avsnittet inneholder informasjon om noe av programvaren som er forhåndsinstallert på og selges med systemet.

Noe av programvaren som selges på kjøpstidspunktet, må lastes ned når du mottar systemet ditt.
Dette gjøres ved hjelp av Dell Digital Delivery. Du finner mer informasjon via koblingene nedenfor:

Merk: Programvarekoblingene nedenfor støttes i ProSupport-servicen

Sikkerhet og kryptering

Denne delen inneholder koblinger til informasjon om sikkerhet og kryptering på Dell-systemet ditt.

Dell Data Protection | Access (DDPA)

Oppløsning

Hvis du trenger hjelp med et emne som ikke er dekket i denne veiledningen, kan du bruke søkefeltet øverst til høyre på denne siden for å få ytterligere hjelp

Berørt produkt

Latitude E6540

Dato for siste publisering

08 nov. 2023