Feilsøking 009-654/093-919/093-920/093-921/093-922: YMCK toner lav tetthet feil på C1760nfw/NF/nfw, E525w, H625CDW, H825CDW og S2825CDN Dell laserskrivere

Se trinnene nedenfor for å finne ut hvordan du kan løse 009-654/093-919/093-920/093-921/093-922: YMCK toner med lav tetthet.

Merk: Før du endrer noen innstillinger, skal skriveren rengjøres med rengjørings tryllestaven. Hvis du vil ha mer informasjon, se Dell Knowledge Base-artikkelen Slik Rengjør du E525w Dell Color multifunksjonsskriver.

1. Juster høydeinnstilling:

Når C1760nfw/NF/nfw, E525w, H625CDW, H825CDW og de S2825CDN Dell laserskrivere mottar en feil 009-654/093-919/093-920/093-921/093-922: YMCK toner lav tetthet, kan dette skyldes høyden påvirker toner tettheten innsiden av skriveren under kalibrering og drift.

Når disse skriverne leveres med høyden som standard satt til 0 meter, må dette beløpet justeres for enheter i større høyder.

• Denne innstillingen kan justeres fra EWS på skriveren eller fra kontrollpanelet (figur 1).

Figur 1: EWS-skjermen

• Utfør følgende trinn for å endre høydeinnstillinger ved hjelp av operativ panelet:
      1. Trykk på informasjon-knappen.
      2. Trykk på kategorien verktøy.
      3. Velg admin Settings alternativet.
      4. Velg alternativet vedlikehold.
      5. Velg Juster høyde-alternativet, og endre innstillingen etter ønske.

Når du har endret denne innstillingen, bør du starte skriveren på nytt for å få den til å kalibrere og fjerne feilen.

2. Oppdater fastvaren for skriveren:

Når du har justert høydeinnstillingen og startet skriveren på nytt, fortsetter feilen, oppdaterer fastvaren på skriveren

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Dell Knowledge Base-artikkel Oppdater Dell laserskriver firmware ved å laste ned og installere den nyeste versjonen.

3. Rengjør utvikler:

Når du fortsatt har problemer, kan du også bruke ren utvikler -innstillingen i skriverens kontroll panel eller fra skriveren EWS (figur 2). Denne innstillingen er tilgjengelig for Dell C1760nfw/NF/nfw, E525w, H625CDW, H825CDW og de S2825CDN laserskrivere.

Feilfri utvikleren innfatning
    Figur 2: Feilfri utvikleren innfatning

Innstillingen for ren utvikler er beregnet for følgende formål:

• For å rotere utvikleren motor og rør inn toneren i tonerkassetten,
    • Hvis du vil bruke opp en tonerkassett når du må bytte den ut før slutten av levetiden
    • Slik rører du toneren i en ny tonerkassett

{PRINTERPORTAL. no}

Artikkel-ID: SLN304111

Dato sist endret: 29/06/2018 11:16 AM