Hvordan finne tjenesten tag eller Express service Code på et Wyse produkt?

Hvordan finne tjenesten tag eller Express service Code på et Wyse produkt?

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du finner service-ID-en på et Wyse-produkt, både eldre Wyse-og Dell Wyse-produkter og hvordan du konverterer serienummeret til et eldre Wyse-produkt til en service-ID eller en Express service kode. Dell bruker disse produkt-IDene til å få tilgang til informasjon om enhetens spesifikke tekniske spesifikasjoner og garantiinformasjon som vil gjøre det mulig for oss å tilby tilpassede støttealternativer.

Hvordan finne service-ID-en på et eldre Wyse-produkt?

Eldre Wyse-produkter har hvert et unikt serienummer. Med eldre Wyse-produkter som nå er betjent gjennom Dell-nettverket, har hvert produkt fått tildelt sin egen unike service-ID-kode. Du kan slå opp service-ID-en ved å skrive inn serienummeret for Wyse på Dells nettsted for kundestøtte .

1. Gå til Dells webområde for kundestøtte .
  2. Skriv inn serienummeret i boksen service merke eller produkt-ID, og klikk på Send.
  3. Service merket for produktet skal vises i en varslingsboks.
    Produktets service-ID er XXXXXXX.
    Vi har konvertert ditt serienummer til en Dell service-ID for å gi deg en bedre tjeneste på nettet.

Hvordan finne service merket på et Dell Wyse-produkt?

Dell service-ID er en 5-7 tegn-identifikator som er unik for produktet. Foruten kundebetjeningen tag, det er en Ekspres service koden hvilke er en 10-11 sifre numerisk versjon av kundebetjeningen tag hvilke kan brukes over telefonen for ringe praksis. Selv om de fleste Dell-produkter har service merker, er det noe tilbehør og eksterne enheter som ikke har det. Som en generell regel vil stasjonære og bærbare PCer, servere og lagringsenheter, skrivere og mobile enheter (for eksempel telefoner eller tabletter) ha en service-ID.

Du finner service-ID-eller serienummer etiketten på en uttrekks flik på baksiden av enheten.

Merk: I tillegg kan service merket identifiseres fra Wyse serienummer (BIOS) eller Wyse "SID" på etiketten (xxxAyyyyyyy). I begge tilfeller, hvis det fjerde tegnet i Wyse serienummer/SID er "A", så de siste 7 sifrene i serienummeret vil være Dell service-ID.

Artikkel-ID: SLN304206

Dato sist endret: 06/07/2018 04:45 AM