• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Bruke og feilsøke Inspiron 3437

Sammendrag: Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du bruker og feilsøker Inspiron 3437.

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Symptomer

Innholdsfortegnelse:

1. Datamaskinen starter ikke, eller det er ikke bilde på skjermen
  2. Maskinen slutter å svare
  3. Microsoft Windows krasjer, avsluttes, starter på nytt eller vises med blåskjerm
  4. Dell PC Diagnostics hurtigtest og SupportAssist for PCer og nettbrett
  5. Feilsøking av LCD-skjermen på en bærbar datamaskin som er svart, tom eller vanskelig å se
  6. Spesifikasjoner for Inspiron 3437
  7. Port-plasseringer
  8. Tilbakestille System Setup (Systemoppsett) (BIOS) til standardinnstillingene
  9. Veiledninger og feilsøking for trådløst nettverk
  10. Slik slår du den trådløse antennen på eller av på en Dell-datamaskin
  11. Deaktivere eller aktivere pekeplaten med hurtigtasten
  12. Mus, tastatur eller pekeplate fungerer ikke slik de skal
  13. Datamaskinkomponent gjenkjennes ikke
  14. Drivere for Inspiron 3437
  15. Dells støttesenter for Windows

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du bruker og feilsøker Inspiron 3437.

Datamaskinen starter ikke, eller det er ikke bilde på skjermen

Hvis det oppstår en situasjon hvor datamaskinen ikke starter opp i det hele tatt, eller hvis den starter opp (lys slås på og viftene går rundt), men det ikke vises noe bilde på datamaskinen, kan du lytte etter en rekke pip under oppstart.

Når du hører pipekodene, kan du se (tabell 1) for å feilsøke problemet med datamaskinen.

Gjentakende pipekoder
1 Mulig feil på hovedkort – feil med BIOS ROM-kontrollsum.
2 Finner ikke RAM.
MERK: Hvis du har satt inn eller byttet minnemodul, må du kontrollere at minnemodulen er satt inn på riktig måte.
3 Mulig feil på hovedkort – brikkesettfeil.
4 Lese- eller skrivefeil i RAM.
5 Feil i sanntidsklokke.
6 Skjermkort- eller brikkefeil.
7 Prosessorfeil.
Tabell 1: Gjentakende pipekoder

Hvis du ikke hører noen pip, kan du gjøre følgende:

1. Koble fra alle eksterne enheter inkludert tastatur, mus og ekstern skjerm. Slike enheter omfatter også eksterne lagringsenheter som flashstasjoner, USB-enheter, skrivere, kort osv.
  2. Fjern strømadapteren fra datamaskinen, og trekk ut adapteren fra strømuttaket.
  3. Ta ut batteriet. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du tar ut batteriet, kan du gå til brukerveiledningen for Inspiron 3437 på Internett og klikke på Brukerveiledning.
    MERK: Du kan bli bedt om å oppgi service-ID-en for datamaskinen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner service-ID-en, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: How to find the service tag on a Dell notebook computer (Slik finner du service-ID-en på en bærbar PC fra Dell).
  4. Trykk på og hold nede strømknappen i 15 sekunder.
  5. Kontroller at kontaktene på strømkabelen og strømadapteren er koblet til skikkelig.
  6. Koble strømkabelen til datamaskinen og et strømuttak som fungerer.
  7. Trykk på av/på-knappen, og se om datamaskinen starter opp riktig. Hvis ikke kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Datamaskinen slås ikke på eller kommer ikke forbi skjermbildet med Dell-logoen.
  8. Slå av datamaskinen og sett batteriet tilbake i datamaskinen.
  9. Trykk på strømknappen for å se om datamaskinen slår seg på og starter opp ordentlig. Hvis ikke kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Check the Battery (Kontroller batteriet)
  10. Koble til enhetene én om gangen og sjekk om datamaskinen vil starte opp.
Tilbake til toppen

Maskinen slutter å svare

1. Trykk på av/på-knappen i minst 15 sekunder for å sørge for at datamaskinen slås av.
  2. Koble fra alle eksterne enheter inkludert tastatur, mus og ekstern skjerm. Slike enheter omfatter også eksterne lagringsenheter som flashstasjoner, USB-enheter, skrivere, kort osv.
  3. Trykk på av/på-knappen, og se om datamaskinen starter opp riktig. Hvis ikke kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Datamaskinen slås ikke på eller kommer ikke forbi skjermbildet med Dell-logoen.
  4. Laste ned og installere SupportAssist. Du kan få mer informasjon om hvordan du skaffer deg og installerer SupportAssist ved å gå til siden SupportAssist for PCs and tablets (SupportAssist for PCer og nettbrett).
  5. Utfør systemvedlikehold på datamaskinen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Optimalisering og vedlikehold av Microsoft Windows.
  6. Koble til enhetene én om gangen for å se om datamaskinen slutter å svare.
Tilbake til toppen

Microsoft Windows krasjer, avsluttes, starter på nytt eller vises med blåskjerm

Denne koblingen går til følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Microsoft Windows krasjer, avsluttes, starter på nytt eller vises med blåskjerm.

Tilbake til toppen

Dell PC Diagnostics hurtigtest og SupportAssist for PCer og nettbrett

• Den raskeste og enkleste måten å identifisere og løse de vanligste problemene på er å bruke Dell PC Diagnostics-hurtigtesten. Dette løser problemet automatisk eller veileder deg gjennom trinnene for løse problemet.
    MERK: Når diagnostikken finner en sviktende del, starter vi umiddelbart prosessen med å skaffe en kostnadsfri erstatningsdel som er dekket av servicen.

• SupportAssist, tidligere kalt My Dell, gir systemoppdateringer, oppdager problemer og sender varsler basert på enheten, noe som gjør det enklere å løse og forebygge problemer. Dette programmet gir deg tilgang til alt du trenger for å eliminere tilfeldigheter relatert til vedlikehold av PC-er og nettbrett. Du kan få mer informasjon om f.eks. hvordan du skaffer deg og installerer SupportAssist ved å gå til siden SupportAssist for PCs and tablets (SupportAssist for PCer og nettbrett).
  • Når datamaskinen ikke kan åpne Internett, kan du kjøre den innebygde diagnostikken på datamaskinen. Du kan få mer informasjon i artikkelen Run Built-In Diagnostics (ePSA) for Your System (Kjøre innebygd diagnostikk (ePSA) for systemet) i Dells kunnskapsbase.
Tilbake til toppen

Feilsøking av LCD-skjermen på en bærbar datamaskin som er svart, tom eller vanskelig å se

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du feilsøker LCD-skjermen på en bærbar datamaskin, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: LCD-skjermen på den bærbare datamaskinen er tom, svart eller slår seg ikke på.

Tilbake til toppen

Spesifikasjoner for Inspiron 3437

Hvis du vil ha mer informasjon om spesifikasjoner for Inspiron 3437, går du til brukerveiledningen for Inspiron 3437 på Internett og klikker på Spesifikasjoner.

MERK: Du kan bli bedt om å oppgi service-ID-en for datamaskinen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner service-ID-en, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: How to find the service tag on a Dell notebook computer (Slik finner du service-ID-en på en bærbar PC fra Dell).
Tilbake til toppen

Port-plasseringer

Hvis du vil ha mer informasjon om plasseringen til portene, går du til brukerveiledningen for Inspiron 3437 på Internett og klikker på Spesifikasjoner.

MERK: Du kan bli bedt om å oppgi service-ID-en for datamaskinen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner service-ID-en, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: How to find the service tag on a Dell notebook computer (Slik finner du service-ID-en på en bærbar PC fra Dell).
Tilbake til toppen

Tilbakestille System Setup (Systemoppsett) (BIOS) til standardinnstillingene

Alternativ 1:
  1. Start datamaskinen på nytt.
  2. Når du blir bedt om det under POST, trykker du på <F2> for å åpne skjermbildet for systemoppsett.
  3. På skjermen Systemoppsett trykker du PIL <> HØYRE for å gå til Avslutt-menyen.
  4. Trykk PIL> NED-tasten <til Load Setup Defaults (Last inn oppsettstandarder) er markert, og trykk ENTER<>.
  5. Trykk Enter-tasten <> på Ja for å gjenopprette standardinnstillinger og starte datamaskinen på nytt.
Alternativ 2:
  1. Start datamaskinen på nytt.
  2. Når du blir bedt om det under POST, trykker du på <F2> for å åpne skjermbildet for systemoppsett.
  3. I skjermbildet System Setup (Systemoppsett) trykker du på <F9>.
  4. Trykk Enter-tasten <> på Ja for å laste inn optimaliserte standarder og starte datamaskinen på nytt.
Tilbake til toppen

Veiledninger og feilsøking for trådløst nettverk

Hvis du trenger veiledninger og informasjon om feilsøking for trådløst nettverk, kan du gå til Dells støttesenter for nettverk og trådløs funksjonalitet.

Tilbake til toppen

Slik slår du den trådløse antennen på eller av på en Dell-datamaskin

1. Trykk på og hold nede Fn-tasten, og trykk deretter på F3-tasten. Gjenta dette for å slå den trådløse antennen av eller på.
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du slår trådløsantennen på og av på en Dell-datamaskin, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase Slik slår du trådløsantennen på og av på en Dell-datamaskin.
Tilbake til toppen

Deaktivere eller aktivere pekeplaten med hurtigtasten

Tastaturtast Handling
Deaktiver styreplate F3-knappen Trykk på og hold nede Fn-tasten, og trykk deretter på F3-tasten.
Tabell 2: Hurtigtaster på styreplate

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du slår pekeplaten på eller av, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Deaktivere eller aktivere pekeflaten med hurtigtasten.

Tilbake til toppen

Mus, tastatur eller pekeplate fungerer ikke slik de skal

Se i følgende artikler i Dells kunnskapsbase hvis du vil ha informasjon om hvordan du kan bruke eller feilsøke mus, tastatur og pekeflate.

Tilbake til toppen

Datamaskinkomponent gjenkjennes ikke

SupportAssist, tidligere kalt My Dell, oppdager problemer og sender varsler basert på enheten. Dette programmet gir deg tilgang til alt du trenger for å eliminere tilfeldigheter relatert til vedlikehold av PCer og nettbrett. Du kan få mer informasjon om hvordan du skaffer deg og installerer SupportAssist ved å gå til siden SupportAssist for PCs and tablets (SupportAssist for PCer og nettbrett).

Tilbake til toppen

Drivere for Inspiron 3437

Hvis du vil ha mer informasjon om tilgjengelige drivere for Inspiron 3437, går du til siden med drivere for Inspiron 3437.

MERK: Du kan bli bedt om å oppgi service-ID-en for datamaskinen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner service-ID-en, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: How to find the service tag on a Dell notebook computer (Slik finner du service-ID-en på en bærbar PC fra Dell).

Følgende artikkel inneholder informasjon om hvordan du laster ned drivere for Inspiron 3437-datamaskinen: Slik bruker du webområdet Drivere og nedlastinger

Tilbake til toppen

Dells støttesenter for Windows

Denne koblingen går til Dells støttesenter for Windows. Velg operativsystemet du trenger hjelp med.

Årsak

Ikke aktuelt

Oppløsning

Ikke aktuelt

Berørt produkt

Inspiron 3437

Dato for siste publisering

22 mar. 2024