Latitude E6410: Ordning för installation av drivrutiner i Windows 7

Artikelsammanfattning: Den här artikeln innehåller information om rätt ordningsföljd för installation av drivrutiner för Windows 7 på Latitude E6410.

Microsoft Windows 7

Efter en ren installation av operativsystemet Microsoft Windows 7 måste du installera följande drivrutiner/paket i följande ordning.

OBS! Vissa komponenter kanske inte finns i ditt system, beroende på version och specifikation.

Listan nedan visar under vilken avsnittsrubrik varje drivrutin visas på i Dells supportwebbplats för ditt system. Innan du väljer drivrutiner ska du välja rätt operativsystem, dvs. Windows 7 i listrutan.

1. Dells systemprogramvara – systemverktyg
  2. Intel Chipset Software Installation Utility – drivrutiner för kretsuppsättning
  3. Intel AMT HECI – Intel AMT HECI
  4. Installation av grafikdrivrutin – grafik
  5. IDT 92HDxxx HD Audio – ljud
  6. Intel Rapid Storage Technology – seriell ATA
  7. Ricoh R5U24x minneskortläsare – kretsuppsättning
  8. ST Microelectronics Free Fall Sensor – kretsuppsättning
  9. Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device – nätverk
  10. Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN Half-Mini Card – nätverk
  11. Intel WiMAX Link 6250 – nätverk
  12. Conexant D330,HDA,MDC,v.92-modem – modem/kommunikation
  13. Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card – modem/kommunikation
  14. Dell Wireless 375 Bluetooth-modul – nätverk
  15. Dell styrplatta med multipekfunktion – mus, tangentbord och inmatningsenheter
  16. Dell ControlPoint Security Device Driver Pack – Dell Data Protection
OBS! Använd endast den här sidan som en guide, för att se hur enhetshanteraren ser ut vid installation av drivrutiner. Drivrutiner kan hämtas från sidan Dells drivrutiner och hämtningsbara filer

Dells systemprogramvara

Installera uppdateringen av Dells systemprogramvaran från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Dells systemprogramvara är en sammanställning av viktiga snabbkorrigeringar och uppdateringar för Microsoft och aktiverar och förbättrar även smart card-styrenheten

Överst på sidan

Intel Chipset Software Installation Utility

Kontrollera om drivrutinen för kretsuppsättning är installerad genom att titta i Enhetshanteraren (visas nedan). Installera uppdateringen av Intels kretsuppsättning från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Intel AMT HECI

Installera Intel AMT HECI-paketet från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Installation av grafikdrivrutin

OBS! Om systemet har stöd för Nvidia Optimus ska du installera drivrutinen Intel HD Video först, följt av installation av Nvidia-drivrutinen senare. Installera drivrutinen Intel GMA High-Definition Graphics från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer

Installera drivrutinen Nvidia Video eller Intel GMA Video från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer

Överst på sidan

IDT 92HDxxx HD Audio

Kontrollera om ljuddrivrutinen är installerad genom att titta i Enhetshanteraren (visas nedan). Installera uppdateringen av IDT 92HDxxx HD Audio från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Intel Rapid Storage Technology

Installera Intel Rapid Storage Technology från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Ricoh R5U24x minneskortläsare

Installera mediekortsdrivrutinen från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

ST Microelectronics Free Fall Sensor

Kontrollera om drivrutinen för ST Microelectronics Free Fall Sensor är installerad genom att titta i Enhetshanteraren (visas nedan). Installera drivrutinen från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device

Kontrollera om drivrutinen för nätverkskort är installerad genom att titta i Enhetshanteraren som visas nedan. Ett utropstecken visas på Ethernet-styrenheten. Installera uppdateringen av Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN Half-Mini Card

Kontrollera om WLAN-drivrutinen är installerad genom att titta i Enhetshanteraren som visas nedan. Ett utropstecken visas på nätverksstyrenheten. I det här exemplet använder vi Intel 6250 WLAN-kortet. Installera uppdateringen av Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN Half-Mini Card från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Intel WiMAX Link 6250

Kontrollera om WiMAX-drivrutinen är installerad genom att titta i Enhetshanteraren som visas nedan. I det här exemplet använder vi Intel 6250 WLAN-kortet. Installera uppdateringen av Intel WiMAX Link 6250 från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Conexant D330,HDA,MDC,v.92-modem

Som standard är en allmän Conexant-drivrutin installerad, men du bör uppdatera Conexant D330,HDA,MDC,v.92-modem från sidan Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card

Kontrollera om WWAN-drivrutinen är installerad genom att titta i Enhetshanteraren som visas nedan. I det här exemplet använder vi Dell 5540 WWAN-kortet. Installera uppdateringen av Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Dell Wireless 375 Bluetooth-modul

Som standard är Bluetooth-drivrutinen installerad, men du bör uppdatera Dell Wireless 375 Bluetooth-modulen från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Dell-styrplatta med multipekfunktion

Kontrollera om drivrutinen för styrplattan är installerad genom att titta i Enhetshanteraren som visas nedan. Installera uppdateringen av Dell-styrplattan med multipekfunktion från Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Överst på sidan

Dell ControlPoint Security Device Driver Pack

Drivrutinen för fingeravtrycksläsaren är inte installerad som standard. Dell ControlPoint Security Device Driver Pack kan uppdateras via Dells drivrutiner och hämtningsbara filer.

Detta installerar den uppdaterade drivrutinen för fingeravtrycksläsaren. Den här drivrutinen behövs endast när systemet köptes med fingeravtrycksläsare.

Överst på sidan

Artikel-ID: SLN285205

Senast ändrad: 2018-05-29 22:05