Digitaliseraren funktioner på Dell Latitude ST Tablet

Artikelsammanfattning: Den här artikeln undersöker några av funktionerna av N-trig som styr digitaliseraren funktionerna i Dell Latitude ST surfplattan.

Innehållsförteckning:

1. Med hjälp av fliken Digitizer Options
  2. Använda och underhålla den elektrostatiska pennan

N-trig Tablet Settings används för att justera olika inställningar för digitaliseraren. När N-trig-drivrutinerna har laddats visas en ikon i systemfältet. Om du håller pekaren över ikonen visas programvarans versionsnummer. Högerklicka på ikonen för att öppna undermenyn med Egenskaper och Om.

1. Med hjälp av fliken Digitizer Options

Det finns fyra olika inmatningsläge inställningar som väljs i digitizer settings.

• Penna -- i det här läget är pennan är den enda enheten som kan användas som inmatningsenhet för N-trig-digitaliseraren. Ändra från penna" läget till något annat läge genom att klicka med en aktiv indataenhet på N-trig-ikonen i systemfältet. När applet är öppen väljer du önskat läge och tryck på OK.
  • Endast - i Touch Only, en enda finger är den enda inmatningsenhet som kan användas för N-trig-digitaliseraren. Använda pennan är inte möjlig. Det är viktigt att observera att endast en hand är contaact digitaliseraren för att processen. Ändra endast läge i någon annan läge genom att trycka på ing N-trig-ikonen i systemfältet med ett finger och välja önskat läge. Tryck på OK för att bekräfta.
  • Auto-läge -- N-Trig-digitaliseraren kan upptäcka en penntryckning som en fingertryckning. Syftet med det automatiska läget är att låta användaren instinktivt växla mellan lägena för penna och tryck. Standardinställningen för det automatiska läget är pennan, så länge den är inom räckvidd för pekskärmen (hovrar i närheten eller är i kontakt). En grundläggande principen i Auto-läge är att pennan lutningsavkänning i närheten av digitaliseraren så att det digitizer penna i läget för endast som en prioritet. En dubbelknackning finger rörelse på skärmen (av liknande typ som ett dubbelklick) växlar digitaliseraren från Penna läge rör Only. Systemet stannar kvar i endast så länge pennan är utanför intervallet. Så fort pennan identifieras i intervall som växlar systemet automatiskt till penna Only.
  • Dual Mode (Windows 7) - Dubbelläge är ett unikt funktionsläge som bara fungerar när du använder operativsystemet Windows 7. I det här läget växlar operativsystemet automatiskt mellan tillgänglig pekenhet enligt interna prioriteter och attribut.

Tryckinställning

Tryck på kalibrering genomför en kalibrering av systemets tryckinmatning till optimalt läge. Om du tycker att datorns fingertryckningsfunktion inte fungerar riktigt, måste en omkalibrering av pekfunktion kan vara i ordning. För att göra det klickar du på Start-knappen och följ sedan anvisningarna på skärmen.

Rör INTE skärmen medan återställningen pågår.

2. Använda och underhålla den elektrostatiska pennan

Pennfunktioner

1. Pennkroppen
  2. Pennknapp 2 - Suddgummi knappen
  3. Pennknapp 1 - Höger-klicka på knappen
  4. Spets
  5. Löstagbart lock (för att byta batteri)

Pennfunktioner i Digitizer Settings

Att ta upp N-trig Digitizer Settings kan du klicka på pennan för att nå de olika funktioner på en penna.
  1. Stöds av pennan funktioner -- två pennans knappar kan programmeras för att utföra specifika funktioner. Pennknapp 1 är den som är längst ned cylindern. Pennknapp 2 är den strax över på den andra knappen. Varje knapp kan programmeras att vara ett högerklick på musen för att radera vad har skrivits med pennan, eller de kan inaktiveras så att klicka på pennan knappen händer ingenting.
  2. Pennbatteristatus -- i det här avsnittet kan du se status för batteri inuti pennan. För att visa statusen på batteriet genom att helt enkelt peka på skärmen med pennan och håll den nere
Latitude ST tablet utfärdar en varning när pennan batterinivån är låg. För att justera typ av ljud som varning, gå till fliken Interaction Options av Digitizer Settings.

Artikel-ID: SLN149221

Senast ändrad: 2018-02-26 07:44