Dell XPS 10 – MicroSD-kortkapacitet

Artikelsammanfattning: I den här artikeln diskuteras vilka kapaciteter som går att använda för microSD-kort på pekdatorn Dell XPS 10.

Problem:
Det kan råda viss osäkerhet för användare av XPS 10 angående vilken maximal storlek på microSD-kort som stöds.

Diskussion:
Dell har testat microSD-kort från Sandisk och PNY i storlek från 4 GB till 64 GB. De testade korten var från klass 4 upp till klass 10. XPS 10 överensstämmer med Secure Digitals standard och ska vara kompatibla med alla microSD-kort som är SD-kompatibla.

Lösning:
Även om Dell inte har testat microSD-kort större än 64 GB, förväntas de fungera förutsatt att de är SD-kompatibla.

Artikel-ID: SLN161866

Senast ändrad: 2013-03-24 00:00