• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Bildmanual för Dell XPS 3080

Sammanfattning: I den här artikeln beskrivs hur du ansluter XPS 10 till Wi-Fi-nätverk, Bluetooth-enheter eller externa bildskärmar.

Den här artikeln kan ha översatts automatiskt. Om du har feedback angående kvaliteten kan du meddela oss via formuläret längst ned på den här sidan.

Artikelns innehåll

Symptom

Ingen symtominformation.

Orsak

Ingen orsaksinformation.

Upplösning

Innehållsförteckning:

1. Så här ansluter du till ett Wi-Fi-nätverk
  2. Hantera Bluetooth-anslutningar
  3. Ansluta XPS 10 till en extern bildskärm

Problem 1: Så här ansluter du till ett Wi-Fi-nätverk

1. Öppna snabb knapparna (Svep från den högra kanten eller musen till ett högra hörn) och välj Inställningar.
  2. Välj ikonen tillgänglig .
  3. Välj önskat nätverk i listan som visas.
  4. Välj Anslut.
  5. Ange Nätverks säkerhets nyckeln om du blir ombedd.

Överst på sidan

Problem 2: Hantera Bluetooth-anslutningar

Så här söker du efter och lägger till Bluetooth-enheter:

1. Starta Inställningar från snabb knapparna och välj Ändra PC-inställningar.
  2. Välj enheterunder PC-inställningar.
  3. Klicka på Lägg till en enhet om du vill söka efter tillgängliga Bluetooth-enheter.
  4. Klicka på den Bluetooth-enhet som du vill lägga till.

Så här visar du Bluetooth-enheter:

1. På Start skärmen visas alla Bluetooth-enheter som du har anslutit tidigare och fästs på Start skärmen som paneler.
  2. Om du vill se alla tidigare anslutna Bluetooth-enheter inklusive de som inte var låsta från Start skärmen, går du till alla appar. Enheterna visas under Bluetooth-enheter.

Ta bort en Bluetooth-enhet från surfplattan:

1. Öppna Inställningar (via snabbknappen) och välj Ändra datorinställningar.
  2. Välj enheterunder PC-inställningar.
  3. I den högra rutan klickar du på den enhet som du vill ta bort.
  4. Klicka på (-)-tecknet och välj ta bort.

Ta bort en Bluetooth-enhet från Start skärmen:

1. Gå till Start skärmen och högerklicka på önskad Bluetooth-enhet.
  2. Välj ta bort från start för att ta bort rutan från Start skärmen.

Så här överför du filer mellan Bluetooth-enheter:

1. Starta start skärmen och välj din Bluetooth-enhet.
  2. Välj Skicka fil och välj de filer som du vill överföra.

Slå på eller Stäng av Bluetooth:

1. Öppna Inställningar (via snabbknappen) och välj Ändra datorinställningar.
  2. Välj Products i rutan till vänster.
  3. Under alternativet Trådlösa enheter aktiverar/inaktiverar du NFC genom att dra reglaget Flytta reglaget igen för att slå på den.

Överst på sidan

Problem 3: Ansluta XPS 10 till en extern bildskärm

1. Anslut mini-HDMI ut-kontakten på tangent bords dockan till en kompatibel bildskärm med mini-HDMI till HDMI-kabeln.
  2. Starta snabb knappar och välj enheter.
  3. Välj andra skärmen.
  4. Välj önskat alternativ för bildskärms delning.

Berörd produkt

XPS 10 Tablet

Senaste publiceringsdatum

03 maj 2021