Hur man rensar NVRAM / Nätverk / Inställningar E-xxx Dell-laserskrivare

Innehållsförteckning:

1. Hur man rensar NVRAM / Nätverk / Inställningar E-xxx Dell-laserskrivare

Den här artikeln innehåller information om "Hur man rensar NVRAM / Nätverk / Inställningar E-xxx Dell-laserskrivare"

1. Hur man rensar NVRAM / Nätverk / Inställningar E-xxx Dell-laserskrivare

E310dw

Network Reset

Använd funktionen Återställ för att återställa skrivarservern nätverksinställningar, t.ex. lösenord och IP-adress, tillbaka till dess ursprungliga fabriksinställningen.

Lägga till anteckning: ur alla gränssnittskablar innan du utför en Network Reset

Enheten startas om automatiskt.

1. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  2. TryckQEllerPFör att välja alternativet Nätverk och tryck sedan på OK.
  3. TryckPFör att välja Ja.

Fabriksåterställning

Använda fabriksåterställningsknappen om funktionen för att återställa viss maskin inställningar till de ursprungliga fabriksinställningarna.

1. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  2. TryckQEllerPFör att välja alternativet Fabriksåterställning och tryck sedan på OK.
  3. TryckPVälj Reset.

Återställ inställningar

Enheten startas om automatiskt.

1. Koppla loss nätverkskabeln från maskinen. Om du inte, nätverksinställningar som IP-adress kommer inte att återställas.
  2. TryckPEllerQFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  3. TryckPOch baksidan samtidigt.
  4. När inställningar Reset visas trycker du på OK.
  5. När Återstarta skrivare? Visas trycker du på OK.
E514dw

Network Reset

Använd funktionen Återställ för att återställa skrivarservern nätverksinställningar, t.ex. lösenord och IP-adress, tillbaka till dess ursprungliga fabriksinställningen.

Lägga till anteckning: ur alla gränssnittskablar innan du utför en Network Reset.

Enheten startas om automatiskt.

1. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  2. TryckQEllerPFör att välja alternativet Nätverk och tryck sedan på OK.
  3. TryckPFör att välja Ja.

Fabriksåterställning

Använda fabriksåterställningsknappen om funktionen för att återställa viss maskin inställningar till de ursprungliga fabriksinställningarna.

1. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  2. TryckQEllerPFör att välja alternativet Fabriksåterställning och tryck sedan på OK.
  3. TryckPVälj Reset

Återställ inställningar

Enheten startas om automatiskt.

1. Koppla loss nätverkskabeln från maskinen. Om du inte, nätverksinställningar som IP-adress kommer inte att återställas.
  2. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  3. TryckPOch baksidan samtidigt.
  4. När inställningar Reset visas trycker du på OK.
  5. När Återstarta skrivare? Visas trycker du på OK.
E515dn

Network Reset

Använd funktionen Återställ för att återställa skrivarservern nätverksinställningar, t.ex. lösenord och IP-adress, tillbaka till dess ursprungliga fabriksinställningen.

Lägga till anteckning: ur alla gränssnittskablar innan du utför en Network Reset.

Enheten startas om automatiskt.

1. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  2. TryckQEllerPFör att välja alternativet Nätverk och tryck sedan på OK.
  3. TryckPFör att välja Ja.

Fabriksåterställning

Använda fabriksåterställningsknappen om funktionen för att återställa viss maskin inställningar till de ursprungliga fabriksinställningarna.

1. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  2. TryckQEllerPFör att välja alternativet Fabriksåterställning och tryck sedan på OK.
  3. TryckPVälj Reset

Återställ inställningar

Enheten startas om automatiskt.

1. Koppla loss nätverkskabeln från maskinen. Om du inte, nätverksinställningar som IP-adress kommer inte att återställas.
  2. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  3. TryckPOch baksidan samtidigt.
  4. När inställningar Reset visas trycker du på OK.
  5. När Återstarta skrivare? Visas trycker du på OK.
E515dw

Network Reset

Använd funktionen Återställ för att återställa skrivarservern nätverksinställningar, t.ex. lösenord och IP-adress, tillbaka till dess ursprungliga fabriksinställningen.

Lägga till anteckning: ur alla gränssnittskablar innan du utför en Network Reset.

Enheten startas om automatiskt.

1. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  2. TryckQEllerPFör att välja alternativet Nätverk och tryck sedan på OK.
  3. TryckPFör att välja Ja.

Fabriksåterställning

Använda fabriksåterställningsknappen om funktionen för att återställa viss maskin inställningar till de ursprungliga fabriksinställningarna.

1. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  2. TryckQEllerPFör att välja alternativet Fabriksåterställning och tryck sedan på OK.
  3. TryckPVälj Reset

Återställ inställningar

Enheten startas om automatiskt.

1. Koppla loss nätverkskabeln från maskinen. Om du inte, nätverksinställningar som IP-adress kommer inte att återställas.
  2. TryckQEllerPFör att välja Återställ menyalternativet och tryck sedan på OK.
  3. TryckPOch baksidan samtidigt.
  4. När inställningar Reset visas trycker du på OK.
  5. När Återstarta skrivare? Visas trycker du på OK.
E525w

Efter utförandet av denna funktion och skrivaren startas om, menyn parametrar eller data återställs till standardvärdena.

Lägga till anteckning: Ett lösenord krävs för att ange Systemadminmeny när kontrollpanelslåset är inställd på Aktivera. I det här fallet anger du lösenordet du angav och tryck påü(Ställ in).

1. Tryck på4(Meny).
  2. Tryck påQKnappen tills är markerat och tryck sedan påü(Ställ in).
  3. Tryck påQKnappen tills menyn Systemadmin är markerat och tryck sedan påü(Ställ in).
  4. Tryck påQKnappen tills Underhåll är markerat och tryck sedan påü(Ställ in).
  5. Tryck påQKnappen tills Initiera NVM är markerat och tryck sedan påü(Ställ in).
  6. Tryck påQKnappen tills önskad inställning markeras och tryck sedan påü(Ställ in).
  7. Tryck påQKnappen tills knappen Ja är markerad och tryck sedan påü(Ställ in). Skrivaren startar automatiskt för att verkställa inställningarna.

Överst på sidan

Artikel-ID: SLN297205

Senast ändrad: 2018-06-01 12:46