Dells Windows säkerhetskopieringsmedier och återställningsalternativ

Dells Windows säkerhetskopieringsmedier och återställningsalternativ

Denna artikel kommer att ge information om Windows Säkerhetskopiering media och återställningsalternativ på en Dell-dator.

Innehållsförteckning:

1. Vad är säkerhetskopieringsmedier och varför skulle jag behöva det?
  2. Var kan jag få mer information om detta?

Obs: var medveten om den 08 april 2014, Microsoft har slutat att stödja Microsoft Windows XP i alla dess revideringar. Dell kan inte tillhandahålla media för alla operativsystem som inte längre stöds eller säljs av Microsoft.

1. Vad är säkerhetskopierings-och återställningsmedier och varför skulle jag behöva det?

Säkerhetskopieringsmedier är något du bara behöver om du har problem med datorn.

Den innehåller Media för operativsystemet och de drivrutiner som var installerade på din Dell-dator.

Vi rekommenderar alltid att du skapar en frånkopplad avbildning av datorn när du har konfigurerat den och i ett fungerande skick. Detta kan göras med hjälp av den inbyggda säkerhetskopieringsverktyg i Windows eller med hjälp av en tredje part dedikerad verktyg.

Men om du inte har gjort detta och inte har en fabrik återställa bilden på din dator, då med operativsystemet media och de drivrutiner som kom installerat på din dator är det enda sättet att återhämta sig från ett dåligt fel, till exempel en felaktig operativsystem eller misslyckades hårddiskenhet (HDD).

Tillbaka till början

2. Var kan jag få mer information om detta?

Du kan besöka vår sida för medie säkerhetskopiering för att få information om Windows Media och återställningsalternativ, beroende på vilken version av operativsystemet och vilket problem du upplever.

Märkatill data överför en återvinnande bild du vill behov bootable USB median och servicen tag om berört PC.

Tillbaka till början

{BACKUPPORTAL. EN_US}

Artikel-ID: SLN298118

Senast ändrad: 2018-07-06 04:48