How to replace common parts in your Dell Desktop or Notebook (Så här byter du ut vanliga delar i en stationär Dell™-dator eller i en bärbar Dell-dator)

How to replace common parts in your Dell Desktop or Notebook (Så här byter du ut vanliga delar i en stationär Dell™-dator eller i en bärbar Dell-dator)

Den här artikeln innehåller information som vägleder dig i att byta ut vanliga delar i stationära Dell-datorer och bärbara Dell-datorer.

Klicka på den systemtyp nedan som bäst beskriver datorn:

Klicka här för videoklipp med byte av komponenter i en fullstor stationär dator Klicka här för videoklipp om borttagning av delar från SFF- och USFF-system
Stationär dator i full storlek och stationär dator med minitorn Liten stationär dator och Ultra Small Form Factor stationär dator 14, 15 eller 17 tums bärbar dator

Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: HOW10220

Senast ändrad: 2016-05-23 19:19