Dell Media Recovery Options (återställningsalternativ för Dell-medier)

Dell Media Recovery Options (återställningsalternativ för Dell-medier)

Artikelsammanfattning: I den här artikeln beskrivs hur du skapar säkerhetskopieringsskivor av Microsoft Windows-operativsystemet samt var du hittar återställningsmedier.

Innehållsförteckning:

1. Hur skapar jag säkerhetskopieringsskivor av Microsoft Windows-operativsystemet?
  2. Hur beställer jag återställningsmedier för Microsoft Windows-operativsystemet?

Hur skapar jag säkerhetskopieringsskivor av Microsoft Windows-operativsystemet?

Dell Backup and Recovery är ett flexibelt, automatiskt säkerhetskopierings- och återställningsprogram som tillförlitligt skyddar dina viktigaste digitala dokument och minnen med bara några klick.

Dell Backup and Recovery Basic levereras förinstallerat på alla nya stationära Dell-datorer och bärbara Dell-datorer som har Microsoft Windows.

Om systemet levererades med Dell DataSafe eller Dell Backup and Recovery Manager eller något annat äldre säkerhetskopieringsprogram, rekommenderar Dell att du uppgraderar systemet till Dell Backup and Recovery.

How to make Recovery Media in Dell Backup and Recovery (Skapa återställningsmedia i Dell Backup and Recovery) (1:46) – endast på engelska

Download and Install Dell Backup and Recovery - Windows (Hämta och installera Dell Backup and Recovery – Windows 7) (2:30) – endast på engelska

Download and Install Dell Backup and Recovery - Windows 8/8.1 (Hämta och installera Dell Backup and Recovery – Windows 8/8.1) (2:24) – endast på engelska

Om enheten inte levererades med Dell Backup and Recovery förinstallerat kan du läsa mer i avsnittet Installation och systemkrav.

Överst på sidan

Hur beställer jag återställningsmedier för Microsoft Windows-operativsystemet?

Om du behöver media för att reparera eller återställa operativsystemet till originalavbildningen från fabriken ska du besöka sidan Media Backup (Media för säkerhetskopiering) för att få information om hur du skapar återställningsskivor från Dell-datorn eller hur du hämtar en avbildning online.

Vi skickar de mest aktuella medier som levereras med nya enheter, men medierna kanske inte innehåller alla drivrutiner som behövs för just din enhet, särskilt om den är över ett år (1) gammal, på grund av regelbundna uppdateringar. Om du vill vara säker på att datorn har tillgång till alla de rätta drivrutinerna bör du hämta de senaste drivrutinerna från Dells supportwebbplats

Överst på sidan

Artikel-ID: SLN127718

Senast ändrad: 2018-01-11 07:29