Lösa fel med utskriftshanterartjänsten

Den här artikeln innehåller information om hur du löser fel i utskriftshanterartjänsten i Windows 7, Windows 8 (8.1) och Windows 10. Se avsnittet nedan som motsvarar det operativsystem som är installerat på datorn och följ anvisningarna.

För Windows 10:
  1. Skriv felsökning i sökfältet.

2. Tryck eller klicka på Felsökning (kontrollpanel).

3. Tryck eller klicka på Använd en skrivare under Maskinvara och ljud.

4. Tryck eller klicka på Avancerad.

5. Tryck eller klicka på Kör som administratör (när du blir tillfrågad om att ange inloggningsuppgifter eller avbryt om du inte känner till dem).

6. Tryck på eller klicka på Nästa och följ anvisningarna.
    Obs! Om problemet kvarstår måste du avinstallera och installera om de senaste drivrutinerna för skrivaren. Mer information om Dell-skrivare finns i Dells kunskapsbank i artikeln Downloading Drivers, Software, User Guides and Firmware for Your Dell Printer (hämta drivrutiner, programvara, användarguider och fast programvara för din Dell-skrivare). För skrivare som inte kommer från Dell läser du mer på skrivartillverkarens webbplats.

För Windows 8 (8.1):
  1. Håll ned Windows-tangenten Windows-tangentenoch tryck sedan på tangenten q på tangentbordet.

2. Skriv felsökning i sökfältet.

3. Tryck eller klicka på Felsökning.

4. Tryck eller klicka på Använd en skrivare under Maskinvara och ljud.

5. Tryck eller klicka på Avancerad.

6. Tryck eller klicka på Kör som administratör (när du blir tillfrågad om att ange inloggningsuppgifter eller avbryt om du inte känner till dem).

7. Tryck på eller klicka på Nästa och följ anvisningarna.
    Obs! Om problemet kvarstår måste du avinstallera och installera om de senaste drivrutinerna för skrivaren. Mer information om Dell-skrivare finns i Dells kunskapsbank i artikeln Downloading Drivers, Software, User Guides and Firmware for Your Dell Printer (hämta drivrutiner, programvara, användarguider och fast programvara för din Dell-skrivare). För skrivare som inte kommer från Dell läser du mer på skrivartillverkarens webbplats.

För Windows 7:
  1. Klicka på Start.

2. I sökrutan skriver du felsökning.

3. Klicka på Felsökning (det bör vara högst upp i listan under Kontrollpanelen).

4. Klicka på Använd en skrivare under Maskinvara och ljud.

5. Klicka på Advanced (avancerat).

6. Klicka på Kör som administratör (när du blir tillfrågad om att ange inloggningsuppgifter eller avbryt om du inte känner till dem).

7. Klicka på Nästa och följ anvisningarna.
    Obs! Om problemet kvarstår måste du avinstallera och installera om de senaste drivrutinerna för skrivaren. Mer information om Dell-skrivare finns i Dells kunskapsbank i artikeln Downloading Drivers, Software, User Guides and Firmware for Your Dell Printer (hämta drivrutiner, programvara, användarguider och fast programvara för din Dell-skrivare). För skrivare som inte kommer från Dell läser du mer på skrivartillverkarens webbplats.

Mer information finns i användarhandboken för din modellskrivare, eller besök vår support för skrivarstöd för mer information, felsökning av artiklar och videor.

Inköpstoner och andra Dell-laserskrivare (välj ditt land i listrutan som visas)

Dell Recycling

Det rekommenderas att endast Dell Branded toner, trummor, överföringsrullar eller andra förbrukningsmaterial används i våra laserskrivare. Dell kan inte garantera kompatibilitet eller utskriftskvaliteten för någon tredje parts förbrukningsvaror.

Artikel-ID: SLN129992

Senast ändrad: 2017-10-17 14:56