Hämta och visa handböcker för skrivare

Produktens handböcker och bruksanvisningar innehåller mycket av den information som du behöver för att få ut det mesta möjliga av din Dell-skrivare.

Gör följande för att få en översiktlig lista över handböcker och bruksanvisningar för just din Dell-skrivare.

1. Bläddra till sidan Dell Product Manuals (Dells produkthandböcker).
  2. Det finns två sätt att erhålla handböcker och bruksanvisningar för din Dell-skrivare.
    Obs! Den automatiserade processen Identifiera produkt fungerar inte på skrivare.

• Skriv in Service Tag-numret eller Express Service-koden.
      Obs! Information om hur du hittar skrivarens Service Tag-nummer finns i artikeln How to Find the Service tag on a Dell Printer (så här hittar du Service Tag-numret på en Dell-skrivare).

• Tryck eller klicka på Visa produkter, och sedan:
      1. Tryck eller klicka på Skrivare.
      2. Tryck eller klicka på Laserskrivare (svartvitt), färglaserskrivare eller All-in-one-bläckstråleskrivare.
      3. Välj skrivarmodell (modellnumret visas på framsidan av din skrivare).

3. Välj PDF eller HTML bredvid handboken eller bruksanvisningen du vill ha för att starta hämtningen. Om handböckerna eller bruksanvisningarna finns på andra språk, kan du ändra språket via en listruta.
    Obs! De flesta handböcker och bruksanvisningar finns i PDF-format och är det enklaste sättet att läsa handboken eller bruksanvisningen. Om en PDF-läsare inte redan är installerad, kan en PDF-läsare (Acrobat Reader) hämtas kostnadsfritt från Adobe. Extern länk

Artikel-ID: SLN170993

Senast ändrad: 2017-11-21 14:44