PowerDVD DX Produces an Incompatible Graphics Driver Error After Upgrading to Windows 7 - KB Article - 364369

PowerDVD DX Produces an Incompatible Graphics Driver Error After Upgrading to Windows 7

Computers using the Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family as the main graphics controller may receive an Incompatible graphics driver error when attempting to play a Blu-Ray movie with PowerDVD DX after upgrading to Windows 7 (Figure 1).

Figure 1: Graphics Driver Compatibility Error in PowerDVD DX

This is due to a Windows 7 native graphics (video) driver issue and installing the Windows Vista graphics drivers will resolve the issue.

Hämta och installera den senaste versionen av videodrivrutinen

Hämta och installera de senaste videodrivrutinerna med hjälp av följande anvisningar:

1. Klicka här så öppnas sidan Drivrutiner och nedladdningar.

2. Klicka på

</T R>
    TD>
    Ange ett service tag-nummer
    om du vill använda service tag-numret till att söka efter en drivrutin. Klicka på </T R>
    TD>
    OK
    .

Obs!
    Om service tag-numret inte är tillgängligt klickar du på </T R>
    TD>
    Välj modell
    samt lämplig produkttyp och produktmodell. Klicka sedan på </T R>
    TD>
    Bekräfta
    .

3. Välj det operativsystem som är installerat på din dator från rullgardinsmenyn Operativsystem:.

4. Välj språk i listrutan Drivrutinsspråk om standardvärdet inte är rätt.

5. Välj Video från rullgardinsmenyn Kategori:.

6. Välj önskad drivrutin för systemet i kolumnen Filnamn så visas filhämtningssidan.

Obs!
    Om onlineverktyget för systeminformation eller fakturan innehåller information om vilka drivrutiner som ska hämtas använder du den informationen.

Läs informationen på sidan, inklusive installationsanvisningarna och viktig information.

7. Klicka på Hämta nu. Det kan hända att en varning visas med en uppmaning om att köra eller spara filen.

8. Klicka på Spara.

9. När fönstret Spara som visas väljer du en mapp där du vill spara filen du hämtar och klickar på Spara. Ett fönster med hämtningsstatus visas.

10. När hämtningen är klar följer du installationsanvisningarna.

Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN17725

Senast ändrad: 2010-12-08 00:00