Skanna på en Dell Laser Printer

Den här artikeln innehåller information om "Skanna på en Dell Laser Printer".

Innehållsförteckning:

1. Skanna till USB-enheten
  2. Skanna via USB-anslutning
  3. Skanna via nätverksanslutning
  4. Skanna till e-post

Skanna till USB-enheten

Dell laser MFP-enheter med en port på framsidan stöder skanning direkt till USB-minnen. Kontrolleraanvändarhandbokenför detaljerade instruktioner för din modell.

I allmänhet se till att USB-enheten har tillräckligt med ledigt utrymme för den skannade bilder och är formaterad till en kompatibel filsystemet.

Överst på sidan

Skanna via USB-anslutning

Skannar via en USB-anslutning kräver att skannerns TWAIN- eller WIA-drivrutinen har installerats. Drivrutinen finns på installations-CD tillsammans med skrivaren eller kanhämtasfrån Dells supportwebbplats.

Dessutom, programvara för att hämta image krävs, även om det kan vara så enkelt som att Microsoft Paint eller Windows Faxa och skanna verktyget.

Kontrolleraanvändarhandbokenför detaljerade instruktioner för din modell.

Överst på sidan

Skanna via nätverksanslutning

Skannar via nätverket uppnås vanligen genom att antingen:

• Har nätverkssökningen programvara som körs på din dator för att "lyssna" på nätverket för scan skickas. Det här är vanligare på Dell Mono MFP-enheter. Programvaran tillhandahålls på installations-CD tillsammans med skrivaren eller kanhämtasfrån Dells supportwebbplats.
  • Skanna direkt till en SMB-delning(delad Windows-mapp). Det här är vanligare på Dell Color MFP-enheter.

Överst på sidan

Skanna till e-post

Observera att SSL eller TLS-kryptering kanske inte kan användas som en del av enhetens skanna till e-funktionen.

Kontrolleraanvändarhandbokenför detaljerade produktspecifikationer och installationshandledningen.

Överst på sidan

Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN286200

Senast ändrad: 2018-07-05 13:38