Kom igång med surfplattan Dell XPS 12 9250

Den här artikeln guidar dig när du plockar upp din Dell XPS 12 9250 ur kartongen och startar den för första gången.

Leta upp nätadaptern och USB-till-USB-C-kabeln som medföljde surfplattan. Sätt i nätadaptern i ett eluttag och sätt i mikro-USB-kontakten och sätt i USB-C-kontakten i en port som finns på den vänstra sidan. Eftersom batteriet kan ha laddats ur under leveransen kan det vara nödvändigt att ladda batteriet innan du startar surfplattan.
Obs! Surfplattan har horisontell orientering med webbkameran högst upp. Strömknappen sitter längst till höger på överkanten och Windows-knappen finns mitt under skärmen. Det finns mer information om portar och funktioner i snabbstartguiden för XPS 12 på sidan Handböcker för XPS 12.

Du slår på surfplattan genom att hålla strömknappen intryckt i 3-5 sekunder och sedan släppa den. Det tar några sekunder för Windows att starta.

OBS! När du startar surfplattan för första gången får du gå igenom ett antal skärmar för att, bland annat, konfigurera region, språk och för att skapa eller logga in till ditt konto.

Artikel-ID: SLN300266

Senast ändrad: 2015-12-01 12:31