How Do I Configure My Dell™ Inspiron™ 4150 to Boot to the CD Drive? - Technical Tip - 126591

How Do I Configure My Dell™ Inspiron™ 4150 to Boot to the CD Drive? - Technical Tip - 126591

Starta från CD-enheten

Så här ändrar du ordningsföljd för systemets startenheter:

1. Starta datorn.

2. När skärmbilden med Dells logotyp visas trycker du på <F2> så att systeminställningarna visas.

3. Tryck på <Alt> och <P> samtidigt för att komma till nästa sida.

4. Tryck på <nedåtpil> tills CD-ROM/DVD/CD-RW Drive (CD-ROM/DVD/CD-RW-enhet) markeras.

5. Tryck på <U> tills CD-ROM/DVD/CD-RW Drive (CD-ROM/DVD/CD-RW-enhet) visas överst i listan.

6. Sätt in den CD-skiva som du vill starta från i CD-enheten.

7. Tryck på <ESC> och tryck sedan på <Enter> för att spara ändringarna och starta om.

Systemet startas med den CD som är insatt i CD- eller DVD-enheten.

Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN39019

Senast ändrad: 2010-12-08 00:00