Why Am I Unable To Use the WinFax® Feature Within Symantec® Norton SystemWorks™ 2002 Professional Edition? - KB Article - 119621

Why Am I Unable To Use the WinFax® Feature Within Symantec® Norton SystemWorks™ 2002 Professional Edition? - KB Article - 119621

Windows® XP Limited Accounts Cannot Use WinFax

Individuals using limited accounts on Microsoft® Windows® XP will not be able to use the WinFax feature within Norton SystemWorks 2002 until the Administrator of the system is able to log into the system and accept the Norton SystemWorks End User License Agreement (EULA). Only users with system administrator privileges can perform this function.

Besök Dell Community-forumet om du vill få mer information

Besök Dell Community-forumen och ta reda på vad andra Dell-användare tycker. Dell Community-forumen är en plats där Dell-användare kan diskutera supportfrågor, få nya kunskaper och hjälpa varandra. Använd anslagstavlorna för att posta frågor och svar.

Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN39117

Senast ändrad: 2010-12-08 00:00