• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Dell EMC-nätverk Få åtkomst till hantering för switchar i PowerConnect 2800-serien

Sammanfattning: Dell EMC-nätverk Få åtkomst till hantering för switchar i PowerConnect 2800-serien

Den här artikeln kan ha översatts automatiskt. Om du har feedback angående kvaliteten kan du meddela oss via formuläret längst ned på den här sidan.

Artikelns innehåll

Instruktioner

Artikelsammanfattning: Den här artikeln innehåller information om hur du får åtkomst till hanteringen av switchen i PowerConnect 2800-serien

Utför följande steg för att komma åt switchens hantering:

1. Sätt switchen i hanterat läge.

Obs! För att växla omkopplaren från ohanterat till hanterat läge, håll knappen intryckt i 3 sekunder, släpp den och LED-lampan för hanterat läge tänds. Om du vill växla från hanterat till ohanterat läge håller du knappen intryckt tills LED-lampan för hanterat läge börjar blinka. Släpp knappen och så småningom slutar LED-lampan för hanterat läge att blinka och släcks.

• Anslut en PC till någon av Ethernet-portarna på switchen.
  • Tilldela persondatorn en IP-adress 192.168.2.10 och subnetmask 255.255.255.0.
  • Öppna en webbläsare och skriv in 192.168.2.1 (det här är PowerConnect 2800-seriens standard-IP-adress) i adressfältet och tryck på Enter.
  • Logga in med användarnamn admin och ett tomt lösenord.
  • Du hanterar nu switchen. Se användarhandboken för konfigurationshjälp.

Obs! Som standard är switchen i ohanterat läge. Du kan kontrollera detta genom att titta på LED-lampan för hanterat läge på framsidan av switchen. Om den är släckt medan switchen är påslagen är den i ohanterat eller säkert läge. Om lysdioden lyser med fast grönt sken är omkopplaren i hanterat läge.

Artikelegenskaper

Berörd produkt

PowerConnect 2808, PowerConnect 2816, PowerConnect 2824, PowerConnect 2848

Senaste publiceringsdatum

21 feb. 2021

Artikeltyp

How To