Performing a Soft or Hard Reset on a Dell™ Axim™ - KB Article - 276885

Performing a Soft or Hard Reset on a Dell™ Axim™ - KB Article - 276885

Reasons to Perform a Soft Reset

• The Axim is experiencing problems.
  • The Axim is locking up, or the screen freezes.
  • The Axim does not synchronize with a computer.
  • A reboot is needed after a software or settings change.

Gör en mjuk återställning av Dell™ Axim™

Obs!
Genom den mjuka återställningen startas Axim om. Eventuella filer som är öppna då kan gå förlorade, men alla sparade data och program bibehålls.

1. Slå på Axim.

2. Tryck på återställningsknappen med pekpennan tills det klickar. I bild 1, bild 2 eller bild 3 kan du se var återställningsknappen finns på Axim-modellerna.

Bild 1: Återställningsknapp
på Axim 5

Bild 2: Återställningsknapp på
Axim 3 och 30

Bild 3: Återställningsknapp på
Axim 50 och 51

Reasons to Perform a Hard Reset on a Dell™ Axim™

• You want to delete all stored data.
  • You forget your password and need to clear it.
  • The Axim is experiencing problems and you have already performed a soft reset.

Gör en maskinvaruåterställning av Dell™ Axim™

Obs!
När du utför en maskinvaruåterställning av Axim tas alla data bort. Var noga med att säkerhetskopiera data som du vill spara.

1. Starta Axim och tryck på återställningsknappen tills det klickar (bild 1).

2. Tryck på strömknappen.

3. Släpp återställningsknappen.

4. Släpp strömknappen.

5. När ett meddelande visas på skärmen trycker du ned kontaktknappen. Då återställs fabriksinställningarna. Om du vill avbryta återställningen kan du trycka på e-postknappen (bild 2).

Bild 1: Återställningsknapp på Axim (från vänster: Axim 5, Axim 3 och 30, Axim 50 och 51)

Bild 2: Kontaktknapp och e-postknapp (från vänster: Axim 5, Axim 3 och 30, Axim 50 och 51)

Sifferreferenser för ovanstående bild:
Kontaktknapp
E-postknapp

Dell™ Axim™ – ytterligare information

Supportalternativ

Klicka på ett av supportalternativen nedan för vidare hjälp med felsökning.

Dell Community-forumet – anslagstavlor för Dell Axim

Få svar från Dell-kunder som hjälper varandra.
Skicka ett e-postmeddelande till Dell
Kommunicera via e-post med en Dell-representant.

Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN109003

Senast ändrad: 2010-12-08 00:00