Det kan hända att Dell XPS 10-kunder inte har åtkomst till anpassade energischeman från Windows RT Mobility Center

Artikelsammanfattning: I den här artikeln behandlas problemet med att användare av Dell XPS 10-pekdatorn ibland inte har åtkomst till anpassade energischeman i Windows 8/RT Mobility Center.

Problem:
Det kan hända att användare av Dell XPS 10-pekdatorn inte har åtkomst till anpassade energischeman från Windows 8/RT Mobility Center.

Diskussion:
Om en användare har skapat ett anpassat energischema (Kontrollpanelen > Energialternativ) visas det inte bland energialternativen i Windows Mobility Center. Det kan emellertid aktiveras från standardenergialternativen på Kontrollpanelen.

Lösning:
Det är ett känt Microsoft-problem som kan uppstå i alla enheter med Windows 8/RT. En lösning kommer att tillhandahållas via Microsoft Update-processen under de närmaste veckorna.

Artikel-ID: SLN128786

Senast ändrad: 2013-03-06 00:00