Vanliga problem med Windows 7 Professional

Artikelsammanfattning: Den här artikeln innehåller en förteckning över vanliga frågor och ämnen för Windows 7 Professional

Innehållsförteckning:

1. Datorn hänger sig
  2. Aktiveringsfrågor
  3. Lösa lösenordsproblem
  4. Använd systemåterställning
  5. Videoproblem
  6. Windows 7 Service Pack 1
  7. Trådlösa nätverk för företag

1. Datorn hänger sig

Den här artikeln innehåller punkter för att lösa fel eller hängningar i Windows 7.

"Microsoft Windows låser sig, hänger sig oväntat eller också uppstår ett fel"

2. Aktiveringsfrågor

I den här Microsoft-artikeln besvarar grundläggande frågor om aktivering av Windows 7.

"Aktivera Windows 7: Vanliga frågor"

3. Lösa lösenordsproblem

Den här artikeln tar upp problem med lösenord i Windows 7.

"Lösa lösenordsproblem i Windows 7"

4. Använd systemåterställning

Den här artikeln beskriver systemåterställning och hur det används.

"Vad är systemåterställning?"

5. Videoproblem

Den här artikeln beskriver olika typer av videoproblem och hur man löser dem.

"Problem med bildskärm till stationär eller bärbar dator"

6. Windows 7 Service Pack 1

I den här artikeln besvaras olika frågor om Windows 7 och Windows Server 2008 Service Pack 1.

"Vanliga frågor och svar om Windows 7 och Windows Server 2008 R2 Service Pack 1"

7. Trådlösa nätverk för företag

Den här artikeln innehåller länkar till andra artiklar om konfiguration och felsökning av trådlösa nätverk för Windows 7.

"Trådlöst nätverk för företag i Windows 7"

Artikel-ID: SLN144877

Senast ändrad: 2017-08-21 08:00