Windows Live! Vanliga frågor

Artikelsammanfattning: Den här artikeln innehåller grundläggande information om Windows Live! däribland hur man installerar och avinstallerar produkten samt alla aktuella relaterade problem.
Innehållsförteckning:
  1. Vad är Windows Live?
  2. Hur installerar eller avinstallerar jag Windows Live?
  3. Toppfrågor för Windows Live

Avsnitt 1: Vad är Windows Live?

Windows Live™ är en uppsättning kostnadsfria program och Internet-baserade kommunikations- och fildelningstjänster som låter dig integrera, dela och ha direkt åtkomst till alla dina digitala filer – kontakter, e-postkonton, profiler, foton, filer, kalendrar, musik, spel, utgående och ingående meddelanden – från vilken dator telefon eller annan Internet-ansluten enhet som helst.

• Windows Live Essentials
  • Windows Live Search
  • Microsoft Toolbar
  • MSN-portal (med sökruta)
  • Windows Live Mail
  • Windows Live Messenger
  • Windows Live Photo Gallery
  • Windows Live Movie Maker
  • Windows Live Writer (ett verktyg för att skapa och publicera bloggar)
  • Microsoft Silverlight (för rendering av video och foto)

Avsnitt 2: Hur installerar eller avinstallerar jag Windows Live?

Installation:

Gå till webbplatsen Windows Live Essentials och klicka på Hämta, för att hämta och installera Windows Live.

Efter en kort skärmbild visas Tjänsteavtalet . Du måste klicka på Acceptera för att fortsätta installationen.

På nästa skärmbild kan du välja vilka program du vill installera. Se till att det finns en markering bredvid de program du vill ha med.

Skärmbilderna som följer visar hur långt installationen har gått. Ett alternativ för att registrera dig för ett Windows Live-konto visas också. När installationen är klar öppnas Windows Live Messenger på skrivbordet.

Avinstallera

Windows Live kan tas bort genom att följa anvisningarna på Microsofts hjälpcenter för Windows Live Essentials

Avsnitt 3: Toppfrågor för Windows Live

Hur ställer jag in min e-post i Windows Live Mail?

Artikel-ID: SLN144898

Senast ändrad: 2012-07-05 00:00