Hämta och installera programmet Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator

Hämta och installera programmet Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator

Den här artikeln innehåller anvisningar för att hämta och installera programmet Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator.
  1. Bläddra till sidan Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator and Eject Key Application(Dell KM713 Wireless Keyboard Caps Lock Indicator och utmatningsnyckel).

2. På sidan med KM713-drivrutiner klickar du på Hämta fil.
    Obs! När du hämtar filen accepterar du villkoren i Dells licensavtal för programvara.

3. Klicka på Spara.

4. Notera var drivrutinen hamnar när den hämtas.

5. Klicka på Spara.

6. När filen har hämtats klickar du på Öppna mapp.

7. Klicka på filnamnet för att starta installationen.

8. Det kan hända att fönstret Kontroll av användarkonto visas. Klicka i så fall på Tillåt, Kör eller Ja.

9. Klicka på Fortsätt och följ anvisningarna för att installera drivrutinen.

Överst på sidan

Artikel-ID: SLN145125

Senast ändrad: 2016-06-13 14:40